Julshopping!



Den här dagen startade tidigt med (en vacker morgonhimmel ^^) och tvättning av innehållet i underklädeskorgen, som alltid är full, innan jag drog till stan för julklappsshopping! Jag har en hyffsad plan för vad jag ska köpa i år och hittade en massa fina saker (som jag helst själv vill ha!) som jag tror kommer glädja de som får dem! Kan såklart inte visa bilder på julklapparna här eftersom de tilltänkta mest troligt kikar i bloggen ;) Men fler rundor på stan blir det innan allt är klarrt å betarrt så att säga...

Jag fyndade även lite till mig själv i form av denna typ puderrosa klänning (som är finare på kroppen än på galgen) för endast och bara 100 riksdaler! ;)





Nu ska jag ta mig en snabb tupplur innan jag beger mig mot arbetsnatt 1 av 3 denna veckan. Känns som det blivit mycket jobbnätter på senaste men jag tackar och tar emot för att kunna närma mig den berömda tillsvidareanställningen! ;)

Ha en fin kväll vänner!

Girls' night out



Igår vankades det tjejfest at Jeffes place och det var rätt bra uppslutning må jag säga med tanke på hur det brukar bli när flera ska planera in något samma dag. Jag, Anette, Josse, Jessica och Hilda samlades hos Jeffe för pizzamiddag, Idol och skitkul förfestspel - Party Alias! Haha, oj vad vi fick skratta! :D Sedan traskade vi ner på stan för krogrunda förbi Bishops (knökfullt!), Calles och slutligen Allstars där det som oftast var mycket folk och trångt på dansgolvet! Helkul kväll!









Strax ska bittra jag iväg och sura mig igenom en arbetsnatt samtidigt som alla andra får fara till Rotan och dansa till Zlips sista spelning uppe i norr innan de lägger ner bandet! :/ Desperat försökte jag byta bort passet men det gick icket! Ååååååh!! Det är så syyyynd om miiiiig!

Ha en fin lördagskväll!

Kramar!

Nu har vi jul...


... här i vårt hus, julen den kommer hopp tralalala! ;)















Idag har jag pysslat på med städning och julpyntning så nu är det full julstämning här hemma! Och pyntet invigdes på bästa möjliga sätt med soffkväll i sällskap av Maria, Matte och Jenny och allt julsnacks man kan tänka sig - glögg, pepparkakor, lussebullar, skumtomtar och clementiner! :)
Och skyltsöndag och första advent i helgen - känns som julen kommer närma sig med stormsteg..! 

Kram på er!

Hockeyspelsturneringen


Som utlovat kommer lite bilder från Hockeyspelsturneringen på lasarettet förra helgen!
Antar dock att de flesta redan sett dem på Facebook ;)

Förfest hos Nyvall!













Spelet är igång!











Medicin 3 & 7 :)



















On the dancefloor!

























Klippetiklipp


I onsdags gjorde jag och Jenny en ytterst trevlig Umeådag med klippning och hårfärgning för min del hos gulliga Marlene, lunchbuffé på Costa med Ljusvassare à la Johannes och Johan, shopping och en trevlig middagsdejt med samma pojkar hemma hos Johannes! Toppklassdag :)
Shoppingfynden blev bl.a. två par skor (gilla Skopunkten!), en bh, en kofta och en liten tomte ;)
Och såklart - lite före-och-efterbilder ;)

Före (råttboet, hehe)



Under



Efter
(råttboet borta!)




I fredags var det festligheter at work! I år var det IVA's tur att anordna den årliga bordshockeyspelsturneringen! Ca 90 partysugna vårdande personer i lasarettets matsal med dresscode rock - kan det bli annat än bra? Skitkul kväll med skratt, daans för fulla muggar och hockeyspelskänslor, hehe ;)
Tyvärr har jag inga bilder från festen i nuläget men jag hoppas kunna komma åt några framöver. Så håll tillgodo! :P

Resten av helgen har jag gjort min plikt och vårdat sjuklingar och nu känner jag att veckans krafter börja sina... Blir nog en tidig kväll ikväll!

Kram på er!

Firmafest!


I helgen har det varit en riktigt festlig helg! Fredagen började med gomiddag och Idolmys hos Jenny. Igår, lördag, styrde vi mot Piteå för Alimaks firmafest, tillsammans med ca 750 andra gäster, där det i vanlig ordning bjöds på middagsbuffé, härlig show, hotellövernattning och bad båda dagarna! Och idag har vi ätit trevlig middag på Tatung och firat härliga pappor (dock inte min egen...) på deras dag samt avslutat med kaffe och glass hemma hos oss. Fem av fem toasters! :)

Här är lite bilder från festligheterna i Piteå - tagna med Lars systemkamera!








































111111


En väldans massa ettor överallt idag! "Det magiska datumet" - nja, jag vet inte... Men lite coolt är det ändå måste jag ju erkänna ;)

Vad gjorde ni 111111 kl.11:11?

Själv låg jag och sov. Som en stock. Ända till 14.20 faktiskt. Aja, jobbar man natt får man väl lov att vara lite sleepy :)


Dagens bild får bli en helt orelevant bild från Jennys mobil från i somras. Bara för att den är kul och lite festlig :) Trevlig helg!


Hundliv


Jag tänkte lite snabbt introducera er med en ny bekantskap. Och det är inte vem som helst utan världens sötaste hundbäbis vid namn Betty. Hon är bara några månader fyllda och har nyligen flyttat in i Ljusvattnet där jag tror hon kommer trivas galant :) Hon fördriver största delen av sina dagar med att äta, sova, busa - och kissa lite på golvet förstås. Jag skulle inte ha det minsta emot att någon av hennes små syskon kunde flytta in hos oss!

Hur söt??




Trots sin ringa ålder håller hon redan på att växa om husets drottning och ledare Mia, som på bilden njuter av höstsolen efter en härlig promenad :)





Så här härligt fint var det i Ljusvattnet denna dag när söt-John och bus-Melvin följde oss på en liten promenad (eller moppetur för Melvin och Marcus del såklart, hehe)...



Melvin gräver gropar medan kusin John iakttar noggrannt :)








Hösten som är så himla fin! Nu när de flesta höstlöv trillat till backen känns det nästan lika bra att snön kommer någongång och ger oss lite ljus i tillvaron. Även om jag njuter varje dag jag slipper cykla till jobbet i snöstorm eller ishalka ;)

Nu ska jag placera mig vågrätt och vila ögonen en stund inför natt ett av två på jobbet.

Jag önskar er en fin kväll!

Kramar (från Lindada som desperat försöker underhålla blogginspirationen)! ;)

Parteypartey..!


Se och häpna! Bloggarn Lindada lever ;) Inlägg två dagar i rad - måste vara rekord!

Jag har jobbat ett dagpass idag och jag måste säga att det är skitkul att jobba - jag trivs så bra med arbetskompisarna och allt! Känns som det är bäst att njuta av arbetet så länga man får behålla det... Nackdelen (men ibland fördelen) med att jobba i vårdyrket är ju detta med helgarbetet. Det är inte alltid så kul att bege sig mot jobbet en fredagkväll precis då fredagsmyset börjat. Men fördelen är att jag njuter desto mer de helger jag får vara ledig!

De lediga helgerna försöker jag alltid göra något kul och nummer ett på önskelistan är då såklart Daaans, helst två dagar i rad! Tyvärr sammanfaller sällan mina lediga helger med danserna och då händer det att jag gör som "allt normalt" stadsfolk och drar på en utekväll! Tänkte visa några coola (hmm...) bilder från Systrarna Drinks senaste utekväll ;) Vi hade planerat besöka Mollys där Norsjöbandet 8 steps to perfection skulle spela denna kväll så efter mat och Idoluppvärming at M&M's place fick vi skjuts av min snälla karl dit. Besvikelse. Var typ 20 pers där och så började de spela så sent så vi blev inte långvariga utan hamnade på Allstars och *poff!* så stängde stället. Konstigt det där hur tiden bara kan springa iväg!
Men bara för att uteställena stängde var inte kvällen slut (för mig och Jennypenny iaf) utan vi hamnade på efterfest (!) med två trevliga killar vi börjat prata med under kvällen. Harreligen - inte ofta man hamnar på efterfest må jag säga!
Vågar nog inte säga hur sent jag fick mig isäng men kan väl säga att jag ungefär brukar vakna den tiden då jag ska jobba förmiddag, haha... :P


*Såsnyggatjejersåmantapparandan* ;)











Här är de riktigt mogna bilderna (från toan på Mollys såklart)!










Barcelona!


Hej och hå! Här var det inte bloggat sedan kräftfesten i augusti! :O
Nu, en sisådär två månader i efterskott, tänkte jag bjussa på bilderna från min och Jennys toppresa till Barcelona! :)
Avresan gick från schtaan måndagen den 5 september vid lunchtid och vi kom hem ungefär samma tid på fredagen så det blev 4 intensiva resedagar!
Men reseproffs som vi är (hehe) hann vi med en massa sevärdheter ändå och vi hann bilda oss en ganska bra bild av staden tror jag! ;)

Barcelona var verkligen huuuuur bra resemål som helst och det fanns oändligt med saker att se och göra. Man skulle lätt kunna åka dit flera gånger och göra olika teman på resorna; fotbollssemester, shoppingsemester, solsemester, kultursemester, matsemester o.s.v. - ALLT detta kan man göra i samma stad! 

Vi flög direktresa med Ryanair från Skellefteå vilket såklart var supersmidigt - och billigt! Om inte minnet sviker betalade vi endast 991 kr tur och retur (!) med en gemensam väska incheckad och vi bokade då resan i mitten av juli! Många är ju väldigt kritiska mot Ryanair som flygbolag men jag har inget negativt att säga - men då är jag inte tokkräsen att få lyxservice under resan heller :P

Vi bodde på Expo Hotel Barcelona som kan jämföras med ett svenskt Scandic i kvalitet! Jättefint rum med luftkonditionering och balkong, gigantisk frukost och terass på taket där man kunde sola och köpa drinkar på relaxdelen! :) Vi bokade detta via sajten www.hotels.com och lyckades få ett pangpris på 2057 kr/person för 4 nätter inkl. frukost - lätt värt!

Under dagarna hann vi bl.a. med flera matupplevelser och gott vin, lååånga promenader, solning on the beach Barceloneta/solterassen, besök på L'aquarium med bl.a. hajar och rockor och såklart en titt på "huvudshoppinggatan" La Rambla. Dessutom besökte vi den imponerande kyrkan La Sagrada Familia och såg en massa andra imponerande byggnader under promenaderna genom staden - hur vackert som helst! Sista kvällen njöt vi av en gigantisk fontän, Font magica de Montjuic, som ackompanjerades av musik och ljus tillsammans med uppskattningsvis några tusen andra!
Mesta delen av tiden använde vi såklart våra fötter som transportmedel men vi köpte även ett 10-kort till Metron för en billig penning då vi skulle längre sträckor eller då fötterna demonsterade, hehe... Det var väldigt lätt att ta sig fram i staden - kanske lite för att det var väldigt likt Metrosystemet i Paris som vi ju testat förut :)

Aja, enough talking - här kommer bilderna:

MÅNDAG







Kolla berget! :O









Busstur för att ta sig från flygplatsen i Girona till Barcelona...



Och... DÄR kom den första turistbilden! ;)





Jag tror vi skulle kunna bli satta mitt i gröten i den största storstaden man kan tänka sig och vi skulle ändå (med en gnutta tur då kanske) hitta till rätt hotell. Precis som i London åkte vi åt det håll vi kände var logiskt, hoppade av på den perrong vi trodde var rätt, gick runt lite och tog den utgång som kändes lämplig och... TAADAA - där var vårt hotell! Höhö... ;)















TISDAG









Sexfiligt :O

















Stor bio och liiiten, liten Jenny...











Vi fick ju med en liten bild på hajen i alla fall ;)





Lunch på väg mot stranden!

























"Tänk Marilyn Monroe" :P













La Sagrada Familia! Och... jo! Se på tusan - en liiiiten, liten Jenny!





Andra sidan på kyrkan där de höll på bygga till fler delar!















ONSDAG





















Tapas och...



... Mosquito!





TORSDAG



















Mmmmm, Sangriaaaa! :)















Den magiska fontänen!

















Bussen som skulle ta oss till flygplatsen avgick redan vid 04-tiden så sista natten blev väldigt kort och fredagen gick alltså endast åt till resande...



Trötta och möra i benen landade vi i Skellefteå vid lunchtid och såg nya Barcelonaresenärer stå i kö för att komma iväg. Vi fick hämtning av schysta Maria och Matte och även om det varit en grym resa var det som vanligt mer än skönt att kliva innanför dörren hemma må jag säga!
Men den känslan var kortvarig! För min del var det nämligen bara att kasta ur solväskan och börja packa dansväskan eftersom det, typiskt nog, var dags för Ö-viksmaran denna helg! Redan vid ca 14.30 satt jag inpackad i Linns bil för färd söderut!

Tut, tut dansmaran - här kommer vi!



























Som vanligt blev det en skitkul helg med mysdans, skrattmaraton och mysigt boende!! Men kan det bli dåligt med det här tokgänget?





Att det sedan tog typ en vecka att återhämta sig efter denna monstervecka är ju en annan sak... Har man kul kan man sova igen sen!! ;)

Kramar!







RSS 2.0