110620


En regnig måndag som denna är väl ett ypperligt tillfälle att göra en update med lite bilder från de senaste dagarna (veckorna)! ;) Jag hoppas att dagens väder bara är ett undantag från den fina starten på sommaren vi fått! Nu har sommarschemat börjat på jobbet, vilket innebär att jag kommer jobba mer procent än jag gjort sedan förra sommaren så jag hoppas verkligen jag får utnyttja mina lediga dagar till härliga stunder i solen! :)

Nationalsdagsbesök i Burträsk





Studentfirande av dessa snygga tjejer!



Grillmys hos Linn innan dans till Expanders!















Målning av hus i Ljusvattnet (bilderna bevisar hur delaktiva jag och Marcus var, hoho...!).
Första doppet för denna sommar!





















Kubbkväll hos Jennypenny!











Igår gjorde jag loppispremiär på Folkparken - shit va mycket folk! Jag kom dessutom lite sent så fick ställa mig lite avsides. Helt okej ändå att stå 2,5 timma och tjäna 620 kr för att sälja skrot! ;)

Hihi, Jenny sitter och läser receptböcker ;)


Jag har även hunnit delta som ledare tillsammans med Tobbe på två danskurser med Örjansskolan i Ske-hamn och Sörböleskolan under avslutningsveckorna. Det blir faktiskt roligare varje gång - sedan är det nog nyttigt för en själv att stå i mitten och försöka prata ;)

Och lika förvånad som alltid blir jag över hur snabbt man kommer till midsommarveckan! Nu är den här och jag har inte så mycket annat att se fram emot än att tillbringa 3 långa nätter på jobbet... Nästa sommar ska jag bannemig vara ledig på midsommar och bara njuta av sommarhelgen!

Fortsätt med en underbar sommar vänner!

Kramar!!

SM 2011


Så har jag varit iväg på mitt första dans-SM. Och tävlat i ett dessutom! ;) Danser som det tävlas i under ett SM är bugg, dubbelbugg, boogie woogie, lindy hop och rock!

Det var i onsdags kväll vi gav oss iväg mot Bastuträsk för att placera oss på nattåget ner mot storschtaan och sedan ta sista biten med X2000 ner till Norrköping. Vi kom fram till Norrköping ganska tidigt på torsdagen så vi hann i god tid installera oss på vandrarhemmet och även strosa en sväng på stan som uppladdning inför den kommande dagen. Aldrig har jag nog lagt mig så tidigt som 20.30 under någon liknande resa men det behövde vi nog alla för att vara pigga och utvilade kl. 05.00 då väckarklockan ringde på fredag morgon!

07.15 kom taxin och hämtade oss (redan då snygga och fixade för tävling) och vi entrade i tid den häftiga tävlingslokalen; Himmelstalundshallen!
Tävlingen började kl. 09.00 med uttagningar i buggklasserna junior, vuxen och +35.
Innan varje klass drar igång får man alltid dansa en presentationsdans i några sekunder för att domarna ska få ett hum om standarden på dansarna. Ganska häftig känsla att trängas med 110 andra par på ett och samma golv, hehe! ;)
Vi startade ganska snabbt i vår klass och nu i efterhand minns jag knappt vad jag gjorde på golvet förrutom att det var gryyymt kul att få dansa i ett sådant sammanhang! :D Som väntat åkte vi (och tyvärr även de andra paren från SDK) ut redan efter första uttagningen men det har jag inget att klaga på...
Resten av helgen bestod alltså av att njuta av alla proffsen som tog sig längre och längre i tävlingen.

Här är vårt dansheat :




Att vi sedan bjöds på ett uuuunderbart Norrköpingsväder (typ 30 grader i skuggan) gjorde att det var liiite jobbigt att sitta inne i en ishall hela dagarna... Men vi tog oss ibland friheten att sitta ute i solens strålar och njuta en stund :)

Som vanligt bjuder dessa dansresor på en himla massa skratt, snack och hålligång hela dagarna så det var kanske inte så konstigt att jag kände mig lite sliten då vi klev av tåget vid ca 08.30 imorse...
Jag duschade och kröp ner en stund till i sängen då jag kom hem och då kändes det genast mycket bättre!

Här kommer lite bilder från helgen:










Strosning på stan med bl.a. skoprovning, peelingbehandling och glassförtäring! :)




In i hetluften!!













"Ställ dig i din sexigaste pose..." - Eeh, okeeeej? ;P



Som sagt - underbaaaaart väder (och alldeles för varma kläder)! :)









En sista vilopaus utanför Centralhallen innan hemfärd mot kära Norrland...



Vid ett stopp i Gävle fick vi bevittna världens fyrverkeri! Skulle vara kul att veta vad som firades :)





Idag har det varit en alldeles underbart skön dag här hemma i schtaan!
Efter att ha slumrat med Marcus en stund då jag kommit hem åt vi en sen frukost och begav oss ut i solen på en inlinesrunda. Blev en sväng runt A-torp, glassmys vid älven inne i stan och sedan en tur till mot A-torp och påhälsning hos mosters! Det slutade med att vi stekte där i solen hela dagen och avslutade det hela med pizza på filtar i gräset - nu är det sommar! :) Det märks även på mina axlar kan jag säga... Att jag aldrig lär mig!! "Same procedure as eeeevery year" = kräfta!











Så lyckad helg har jag haft än så länge och imorgon är det en till ledig dag!
Får se vad den har att bjuda på :)

Ha en fin nationaldag imorgon kära vänner!!

Kramar!




Hej


Oooops, dålig uppdatering som vanligt!!

Har dock inte så mycket jag orkar skriva om just nu... Jag, Jenny och Maria hade dock en najsig tjejfest förra helgen med drygt 15 snygga tjejer! Jag lägger upp bilder från den sen ;)

Det som står på dagens agenda är avresa till Norrköping och dans-SM!! :D
Jag och Johannes ska tävla också - även om det känns som vi inte riiiiiktigt har förutsättningarna med oss... Har liksom inte blivit så mycket träning på senaste då han flyttat till Umeå. Men det ska bli gryyymt kul att se sverigeeliten dansa! :)
Vi åker med nattåget från Bastuträsk ikväll och beger oss hemåt på lördag kväll så det blir en långhelg! Naaajs :)
Tävlingen kommer faktiskt sändas live på web-TV för de som är intresserade att kika! Här finns länken :)




Have a najs långhelg frrriends! Pöss!




RSS 2.0