Tvärvändning...


Tvärtom vad jag bad om i förra inlägget ville inte hesheten och halsproblemen överge mig till fredagens inplanerade arbetspass... Även om jag kroppsligt kände mig frisk kändes det inte okej att arbeta med patienter och knappt kunna prata eller låta sjukare än dem så jag hade inte mycket mer val än att sjukanmäla mig... Istället blev det ändrade planer och en tur till sommarstugan för att lindra bedrövelsen - missade första självständiga arbetspass, förlorad storhelgslön och besvikelse!
Som tur var blev det en trevlig midsommarhelg i stugan som jag för övrigt säkert inte kommer hinna besöka mycket mer i sommar...!
Dessutom hann vi med en danskväll i Bredsele till bästa Shake i lördags!
Här kommer bilder från helgen:

Såhär fint var det i fredags i Ljusvattnet dit vi körde för att hämta Fiddyn..!









Och fint var det i stugan också! I alla fall på midsommaraftonen då solen sken och vinden var lugn. Vi plockade blommor, gjorde stången och dansade som man ska göra på midsommarafton, hehe! Lördagen och söndagen bjöd däremot på stormväder och kyla - ja, det ska väl vara så med svensk sommar...?























Många kryp var också ute på midsommarfirande...









Ett sommarbesök hos grannarna...









Och så var det stång- och kransbygget!

















   
   

Nu orkar jag inte bildbomba mer från helgen...! Men sammanfattningsvis har det varit en mycket bra helg!
Ska strax cykla iväg mot mitt, tillslut, första arbetspass som självständig sjuksköterska! Ojoj, håll tummarna för mig :) Hoppas halsen ska hålla sig frisk hela veckan så jag kan hålla mig på jobbet som planerat!

Ha en fin dag!

Kramar!


Svensk sommar!


Snart når vi helgen då svensk sommar uppmärksammas som mest - Midsommar! Själv ska jag jobba fredag kväll och lördag dag men lite sommarkänsla hoppas jag hinna få ändå! Och en god dos sådant fick jag idag med Maria och Ally på Sjöbottens strand! Tokhärligt var det och lagom varmt tills det typ började storma! Nu är det god tid att ge lite ljus åt min likbleka vinterhud så det var behövligt!
Solens kraft syns nu tydligt på min rygg och baksida lår där jag visst missade att smörja mig... ooops! ;)

Angående jobbet imorgon har jag en lite oro då min röst gav upp igår och fortfarande inte har repat sig...! Känns inte direkt frestande att måsta sjukanmäla mig mina allra första egna arbetspass! :S Hoppas, hoppas, hoppas det känns bättre imorgonbitti!!





















Troligtvis kommer jag nog inte skriva så mycket mer här under helgen så jag vill passa på att önska er alla en UNDERBAR MIDSOMMAR!!

Sommarkramar från mig!

Hi out there...!


Nu känns det som jag blivit en sådan här person som jobbar, äter och sover - inte så mycket mer än det! Orkar inte alls lägga någon energi på bloggen men borde väl uppdatera lite vad som hänt på senaste i alla fall :)

Fast det är inte så mycket som hänt sedan förra inlägget om jag ska vara ärlig, hoho. Jag har jobbat, jobbat och jobbat under veckan som gått + hunnit med en wuuunderbar danskväll i Baggböle i onsdags...! I fredags blev det en trevlig tjejutgång med Maria, Jenny och Lina - en nykter sådan då jag skulle upp för långöretävling på Joypeakfestivalen på lördagsmorgonen. Det blev en regnig men trevlig dag utomhus! På kvällen blev det kalasfest hos Johan som fyllt 26 år - hurra, hurra, hurra!! Utgång på Station 8 blev det den kvällen!

Trött vaknade jag på söndagen och vi gjorde oss redo för 50-årsfirande i Ljusvattnet! Grattis även till dig Carin - hurra, hurra, hurrrrrrraa! :) Sammanfattningsvis var dagen fylld av mat, fika, mer mat, trevliga gäster, mat och fiika, hehe!

























Idag har jag precis gjort min sista inskolningsdag på Medicin 3 och fick dessutom min efterlängtade Sjuksköterskelegitimation i brevinkastet! Imorgon är jag ledig och på fredag är det tänkt att jag ska göra mitt första själständiga arbetspass! Oooooh, vad jag kommer ha fjärilar magen...! Men samtidigt spännande och KUL att se hur jag klarar av det!
Wish me luck...

Imorgon hoppas jag att solen gör oss sällskap som den gjort idag - då blir det att tillbringa den på stranden med finfina tjejjor! :)


Hugs from me!

Ny vecka...


... nya tag!
Det har varit en mycket trevlig helg på många sätt så nu är jag laddad för en ny inskolningsvecka på lassa! Så här ser veckans schema ut för tillfället:

Måndag: Jobb 14-22
Tisdag: Jobb 07-16
Onsdag: Jobb 07-16 (introduktionsdag med massa nyttigheter 08-14)
Onsdag, kväll: Dans till Zlips i Baggböle :)
Torsdag: Jobb 14-22
Fredag: Jobb 07-14

Lördag: Planer ej fastställt...
Söndag: Carins 50-årskalas!


Nu ska jag strax bege mig mot kvällens arbetspass. Men låt det sluta regna!!!! Himlen har öppnat sig i ett förhoppningsvis snabbt övergående ösregn! INTE sugen att cykla i detta väder! Ger det sig inte är det full mundering i regnställ som gäller... ;)

Avslutar med en bild på mina fina statyer...




Ha en fin kväll ni lediga - nu drar jag mot jobbet :)

Kramar! 


Sommarbröllop!



Igår var det dags för Tim och Hildas vigsel som hölls i vackraste landskyrkan! Med sol och stormande storm välkomnades vi till kyrkan tillsammans med alla andra gäster. Vigseln var otroligt fin och många gånger fick jag hålla tillbaka tårarna - speciellt när den underbara sången drog igång! ;) Och så fina de var!! Fantastiskt vackra! Efter ceremonin fick de skjuts av en läcker bil mot Bonnstan där de skulle fotograferas. Vi drog hem till oss med Sara, Erik, Matte och Helmer för lite mat och fika i väntan på bröllopsfesten som skulle hållas i Ostvik vid femtiden...!
Bilderna från vigseln är tagna med min nya fina kamera - den ger fina bilder! :) 













































Till festen välkomnades vi med drinkar och satte oss vid borden där vi placerats. Lite hålltider under kvällen presenterades snyggt och skrattretande av brudens syskon och sedan var det dags för mat! Och mätta och belåtna kan jag säga att vi blev av grillmaten - mumma! Till efterrätt fick vi njuta av Anettes konstverk till tårtor :) Under kvällen bjöds vi även på massa underhållning och lekar och som vanligt imponerar familjen Asplund med otroliga shower och musiknummer, haha! Oj vad vi fick skratta! ;) Sedan stökades även borden bort och vi fick dansa loss till liveband från Piteå - Fourplay hette dem och var jätteduktiga! En hel del buggande blev det under kvällen...!
Det blev få bilder från festen men det är väl ett tecken på att det var roligt och det inte riktigt prioriterades!


   
   
   


Tack igen till er Tim och Hilda för att vi fick komma på ert underbara bröllop!! Ännu en gång vill jag (vi) säga ett stooort grattis till er och lycka till i framtiden! Ni är som gjorda för varandra! :)

Kramar till er!


Det är över nu...


... ja, i alla fall tiden som sjuksköterskestudent! Nu börjar en ny tid som Legitimerad Sjuksköterska - harreguuuu...!
Det har varit ett rätt späckat schema med många olika trevligheter på senaste tiden - därav bloggtorkan :P 
Jag tänkte försöka sammanfatta den sista tiden som student litegrann med bilder (det bästa med bloggande) och börjar en vecka bakåt då jag senast bloggade! 


Förra lördagen - Avslutningsfest med buffé och finklätt (se senaste inlägg)!
Måndag, tisdag - Lugna dagar med lite karriärvägledning, feedback på skolarbete och strosande på stan!
Onsdag - Avslutningsfika med lärarna för utvärdering av utbildningen
Torsdag - Examen!!!
Fredag - Ännu en avslutningsfest (med sämre uppslutning)! ;)
Lördag - Dansuppvisning i Bureå med dansklubben + Bredselepremiär till Zlips! :)
Idag - Mental uppladdning inför första inskolningsdagen imorgon! :S

Och här är bildbevisen...:


Lärarfikat med blommor till lärarna!

  


Examensdagen!! Vi samlades vid 11.00 för att ta en klassbild som vi ska ge ett exemplar av till lärarna. Sedan hann vi med ett klassfika på skolan innan allas familjer började dyka upp! Jättekul att se alla som man hört talas om under dessa tre år :) Själva ceremonin hölls inne i Forumsalen vid biblioteket och bestod av tal från lärare, sång från Hanna i klassen och tal från Johan i klassen - och självklart utdelning av broscher och "diplom" till oss! Dessutom var Vårdförbundet där och delade ut stipendium för bästa examensarbete och det gick till Therese och Katarina - graaattis!!  
Efter kramkalas och avsked av klassen blev det tidigt middagsfirande på Viking med familjen! Sedan åkte vi hem till oss för kaffe och fika. Och vilka fina presenter jag fick! Massa blommor, parfym, pengar och en systemkamera!! :)
Det blev en helt perfekt avslutningsdag (förrutom vädret) men det kändes såklart trist att lämna alla underbara klassvänner även om jag lär träffa flera av dem i sommar...!

    
    
   
   
  

Här ska fotas!! ;)




Ännu en klassfest som denna gång bara lockade fem tappra från klassen (+ en inkallad Maria ;) ) - men kul hade vi för det! Vi startade hemma hos Lollo och sedan blev det en liten krogrunda på stan!

   
 
^--- HAHAHAHA, den bjuder jag på...! Hade gärna bjudid på de andras häst - och skakbilder men det får de stå för själva ;)


Sedan avrundades som sagt dessa dagar igår med dans x 2 - först i Bureå i form av uppvisning med dansklubben och sedan i Bredsele med alla underbara människor och Zlips! Jag ääälskar att logdanspremiärerna har dragit igång! Dansa, dansa, daaansa - det får bli min terapi att klara jobbet i sommar... ;)
Nu ska jag se om resten av denna dag har något att erbjuda... Troligen inte mycket mer än lite handling och slappande!

Ha det gött vänner!

Kramar från syster Linda ;)


RSS 2.0