Back to school - 1 år kvar... Oooooooh!

Är ganska nyss hemkommen efter en hyffsat lyckad första buggträning med Johannes efter sommaren och kaffe hos mostra på Anderstorp! Är ju bara ca en månad kvar till tävlingsdags så bäst att ligga i nu!

Annars har dagen bestått av kärt återseende av klassvännerna samt introduktion i första kursen denna termin! Vi rivstartar med en kurs som jag tror blir mycket intressant - Vård vid specifika sjukdomstillstånd 4 där huvudområdet är psykiatri! Om olika psykiska tillstånd som t.ex. schizofreni, vanföreställningar, psykoser, fobier och paranoidism! Spännande, spännande ;)
Gick på bibblan och tänkte låna lite böcker men de flesta var utlånade så jag får stå i kö så länge... Men boken Barn- och ungdomspsykiatri fick jag med mig hem så får roa mig med den så länge ;)


Umeå Universitets hus


Nu är det bäst att gå och mata smådjuren, duscha och krypa isäng så jag orkar ännu en dag i skolbänken - jag måste säga att man hinner bli väldigt bekväm över en sommar och det brukar ta någon vecka innan man kommit in i skolrytmen!

Godnattkramar!

Mätt och belåten!

Nu har vi trängt oss fram bland folkmassan på matfesten - för mycket folk det var det verkligen!
Vi hamnade tillslut hos vildmarkscampingens eldar och fick oss en spånskiva mat :) Gott var det men maten hann bli lite kall innan vi fått oss till ett bord. Det blir nog betyg 3,5 av 5 skulle jag säga - hade nog blivit 4 om den varit varm ;)

  


Nu ska jag alldeles strax stoppa in MP3-lurarna i öronen och ta en promenad mot Morön där Marcus har matchen kl.19.00. Det tar ca en timme att gå så dags att starta nu!

Tjing!

Sunday = solig dag

Vilket tokigt regn jag vaknade av idag! Eller var det hagel? Det lät då så! Tur att vi hade desto bättre väder igår kväll!

Igår kom vi hem ca 01.30 efter en det mycket trevliga 30-årskalaset! Om jag inte minns fel var vi 23 personer plus fyra barn utanför magen och några barn innanför magen ;)
Som vanligt samlades grabbarna runt grillen för att fixa köttet som sedan avnjöts tillsammans med en jättegod potatissallad och hemmagjord sås! Ett extra plus till det nybakta goda brödet!
Innan efterrätten blev det lekar i form av tipsrunda (vanns av Hilda) och musiklekar. Bäst var musikleken med barntema - superkul! Och så fick jag ju vara med i det vinnande laget och hämta efterrätt först ;)
Och slutligen lite bilder:

   

  

   <---Kalasbarnet!


Och idag är det alltså söndag... Och imorgon drar plugget igång igen... Kanske bäst att få lite ordning i skolpapprena idag då - t.ex. lägga undan allt från förra terminen som fortfarande ligger kvar i skolväskan, suck! Men det blir nog rätt kul också att börja om - jag känner faktiskt att jag haft en otroligt lång och avkopplande sommar i år! Sedan blir det kul att träffa alla i klassen igen :)

Och matfesten har ju också varit i helgen men inte har vi varit dit inte! Men å andra sidan tycker jag inte det är så himla speciellt så det blir nog inget idag heller.
Ikväll blir det att heja på Marcus då han har sista fotbollsmatchen med Alimaklaget för säsongen! Sedan kanske det blir lite film och mys sista kvällen man känner sig ledig på ett år framöver ;)


Kramar!


30-årsfest ikväll!

Efter en lång och skön sovmorgon börjar vi nu vara redo för Johannas 30-årsfest i Krångfors där det blir grillning och umgänge med massa trevligt folk!
Idag har det än inte blivit annat än frukostätning och en sväng på Ica/Systemet så det blir bra med något kul ikväll :) Dessutom verkar solen leta sig fram genom det tjocka molnlagret nu!

Kvällens outfit blir min klänning från H&M som jag gillar men bara haft en gång - bäst att passa på nu då ;)

























Ha en trevlig lördagkväll allihopa som ser detta!

Kramar! :)


God morgon/natt?

Jag är nu nyduschad efter en tripp till Käcktjärn med Tobbe och Robert för dans till DATE! :)
Alltid lika superroligt att dansa - och särskilt till trevliga Date - men nu är jag grymt trött efter att ha jobbat natt igår, sovit 07.30-11.00, varit till Umeå för besök hos Marlene idag, hem och duscha, äta och fara på dans!
Det som är trist är att det var säsongsavslutning i Käcktjärn ikväll... Aja, bara att hålla ut till nästa sommar!

Just det! Vi var som sagt till Marlene i Umeå idag och fick hårmakeovers! Tog lite före/efterbilder för att se resultatet! Det har verkligen blivit några olika resultat under åren hos henne ;)
Som det också syns på bilderna blev jag mörkare och kortare!

Jag före:
  

Jag efter
  


Marcus före...
 ... och efter ;)---> 

Jag känns mycket nöjd än så länge med frisyren så det blir nog bra det här!
Nu måste jag borsta gaddarna innan jag somnar mitt i blogginlägget... Marcus är på LAN hos Matte så det är tyst som i en kyrka här hemma ;)

God natt! Kramar!


Härliga gråa dag!

Idag ska jag slå på stort! ;)
Så här ser planerna ut för dagen:

12.00-12.30: Circle-pass med Isa på 360
x  Efter det fika och snack på Waynes
x  + ev. möta Ally en sväng på stan
x  Hem och försöka blunda en stund för att orka natten
18.00-19.00: Danceaerobics-pass med Ally på 360
20.45-07.00: Nattjobb på Höken



På tal om annat har jag haft en liten småjobbig följetong till dröm ett tag nu! Ena natten har jag ont i magen och besöker förlossningen (!), blir undersökt och får veta att jag är öppen 7,5 cm! "Det har gått fort mot slutet nu" säger barnmorskan! WHAT!? Och i natt ännu ett besök på förlossningen som leder till en mycket snabb förlossning och jag får en pojke. "Du är som gjord för det här" säger barnmorskan! Pust - alltid samma lättnad att vakna och inse att det inte var verkligt!
Kanske blev lite skadad ändå att vara på förlossningen i sommar ;)

Ha en fin dag!

Kramar!

Ett litet tips för kvällen kanske?


Jag tycker alltid det är svårt att hitta på maträtter... Men är det billig grillad kyckling på Kvantum är det enklare!
Sönderdela kycklingen och blanda med pasta och 2 burkar tacosås och strö ost över så blir det en god middag och flera matlådor! :) Lyx att hitta på mat med bara 4 ingredienser!




Afropowerdance to the people!!

Jag är nu hemma efter ett underbart roligt träningspass på 360 (uttalas tresextio för de som inte vet) i form av Afropowerdance tillsammans med Ally! Fruktansvärt kul!! Och jobbigt samtidigt och härligt och hjärngympa och alldeles, alldeles.... Ja, ni fattar ;)
De har prova-på-vecka i veckan inför säsongen så alla pass är gratis! Jag kan med all säkerhet säga att jag kommer träna där i hörst och därmed överge Friskis & Svettis! Superdupertrevliga lokaler, nytt, fräscht och modernt är det! Och kostar bara 300 kr per månad för studenter - billigt tycker jag!!
Jag bara ääälskar dansinspirerade pass och det finna det gott om där så jag kommer nog att trivas ;)



Jag kände mig i alla fall såhär... ;)

And here's the music - typ i alla fall




Nu nalkas det fotboll på TV:n - kanske borde ordna lite te/kaffe, fika och mys med den sovande björnen på soffan! Om han vill vakna... ;) Det finns ju knappt något mysigare än att sitta och fika på kvällarna! Kanske inte så himla nyttigt men vaddå - beachen 2020 - here I come!

Kramar!

Nightwork!

Idag har det varit en lugn dag med promenad, mathandling, tvättning (ooops - har glömt hämta upp tvätten och tiden har gått ut!) och nyss filmmys med Anton och Anette till Män som hatar kvinnor!

Alldeles nu ska jag bege mig till Höken för nattjobb! Har aldrig jobbat natt där så det blir något nytt!
Mycket kort sammanfattning av dagen men måste kila nu!

God natt ni som ska sova i natt ;)

Kramar!

Kräftfest 2009!

Pust - det är alltid lika skönt att komma hem efter en hel helg ute på vift! Även om det varit en trevlig sådan ;)
Helgen ägnades som sagt åt kräftfest i sommarstugan tillsammans med 25 (tror jag) kräftsugna (okej, inte de med kräftallergi då) människor!

Efter alla förberedelser i form av pajbakning och iordningställande av festlokalen började de första gästerna droppa in vid 17-tiden. Sedan sprang tiden iväg! Men vi hann - förrutom allt ätande - med massa skålande, lite lekande och mycket eldande in på dygnets sena timmar (och nästa dygns tidiga, hehe)!
Kvällen blev enligt mig mycket trevlig och lyckad med undantag att vissa har svårt att uppföra sig som riktigt folk. Kvällen blev lång och vi lade oss tillslut med våra trötta kroppar ca 04.00 ;) 
Här kommer en liten bildsammanfattning!


   
   
   
   
   
   
   




Idag besökte vi sköna Ljusvattnet efter vi lämnat sommarstugan där vi umgicks och hann spela lite volleyboll!
Nu börjar det alldeles snart vara dags för sängen då det känns att det blivit en ganska tröttande helg!
Goder natt!

Kramar!

Humor!

Haha, körde nyss och lämnade Volvon på Alimak och var tvungen att stanna bilen för att ta en bild på detta som satt vid Bolidenvägen! Lite synd om den döda måsen men någon med humor gjorde tydligen något kul av det. Hihi ;)


:D

Sommaren är tillbaka!! Eller?

Igår blev det en mycket trevlig kväll med nästan hälften av klassen! Vi har lite svårt med uppslutningen men kul att några kom i alla fall :) Och vår kvartersgård var väldigt fin och mysig så den kan man hyra fler gånger!

Idag väntar väskpackning och resa mot stugan för vår årliga KRÄFTFEST! Vi blir lite färre i år än vad vi brukar - 25 stycken är vi än så länge om inte någon fler trillar in - men det kommer nog bli jättetrevligt! Och gott med kräftor ;)
Jag började tänka på att vi har rätt många årliga saker - särskillt under sommaren! Men det är kul med traditioner tycker jag :)





Kramar!

Mmm...

Sitter här duschad efter dans i Baggböle till Blender och har just lyssnat ut nya skivan som jag inhandlade på dansen! Fick ett sms där jag erbjöds plats i en bil och då var jag ju såklart tvungen att tacka ja! ;)

Det slår mig fortfarande hur häftigt det är med killar som begåvats med sådan fantastisk musikkänsla och teknik att man bara flyger med i varenda lite rörelse och man blir liksom ett med musiken! Däremot är det inte allt för många som fått denna egenskap men när man väl har turen att stöta på en blir det en riktig upplevelse :) Låter nog mycket märkligt för de som inte upplevt det men det kan nog sammanfatts i ett välbekant begrepp hos oss dansare (för jag kanske kan kalla mig dansare nu för tiden) - danskärlek...

Annars har jag spenderat min dag på stan med Ally på Waynes med fika och snack - mycket trevligt! Sedan blev det traskande runt på affärerna för att sedan möta Anette efter hennes jobb och ännu en fika ;) Och av dessa två fick jag lära mig något nytt: Chai-Latte! Oj, så gott det var - det kommer jag beställa fler gånger!



Nu är det väldigt hög tid att gå och lägga sig känner jag!
Imorgon (eller idag får jag nu lov att säga) kommer Maria till schtaan och på kvällen blir det klassfest/träff i kvartersgården här hos oss så det gäller att var lite utvilad i alla fall. Kommer bli en bra dag känner jag :)
Goder natt!

Gnusskramar ;)

Dagens recept!

Jag kan passa på att lägga ut ett recept också under tiden håret torkar innan läggdags!
Idag blev det något som jag aldrig tror att jag gjort själv - nämligen crêpes! Började bara tänka på det så då blev det det ;)
Man kan ju fylla dem med typ vaaad som helst men jag tog det som fanns!

Dinkelplättar:

6 dl mjölk
3 dl fullkornsdinkelmjöl
2 ägg
ca ½ tsk salt

Köttfärsfyllning:

400 gram köttfärs
½ gul lök
½ grön paprika
2 hackade tomater
Chilisås
Créme fraiche, lätt
salt, peppar, ev. chilikrydda

Grädda plättarna. Stek ihop köttfärsröran, lägg på plättarna och rulla ihop. Lägg i en smord form och lägg ev. tomatskivor på samt strö över ost. Gratinera ganska högt i ugnen i 250 grader, ca 15 minuter!
Käka och var glad!

         

Rainy evening

Jag kan erkänna att det inte alls blev någon vistelse ute idag utan det blev att studsa runt här hemma i t-shirt och trosor utan att göra något vettigt alls - men skönt var det ;)
Jag har känt mig så himla slut idag så det blev brödbak, sittande vid datorn, ansiktsmaskande och småätande! Kanske blev för mycket med dans hela helgen i kombination med lite sömn...

  <--- Grrr...

Men nu har jag då varit på klubben och shakeat lite i alla fall och nu känns det bättre! Jag är en aning sugen på dans i Baggböle imorgon också men ärligt kändes det liiite jobbigt också. Hmm, får se hur det känns imorgon!
En annan kul grej att se fram emot är att det blir Ö-viksmaran i år för mig!!! Vi är ett gäng på 7 stycken än så länge som åker för att dansa på fredagen, sova på hotell och bada på lördagen :D Men det är ju inte förrän 11 september så kanske är lite tidigt att börja längta än... ;)

Ps. Nu är man anmäld till Lyckseletävlingen också :S Ds.

Kramar!


Nallemums!

Ibland måste man ju vara lite duktig och baka eget bröd på morgonen att ha till frukost - och det var precis vad jag nyss gjorde ;) Alltid godast med varmt bröd direkt från ugnen! Och det går ju så fort!
Det allra bästa med att baka eget tycker jag är att man vet precis vad som är i det. Man slipper alla skitämnen i köpt bröd som egentligen inte behövs i bröd men som blandas i ändå t.ex. smakförhöjare och konserveringsmedel!



Idag verkar det bli en rätt solig och fin dag! Men det lär säkert mulna av snart - brukar sällan vara en hel dag utan moln denna sommar...
Så jag borde väl förslagsvis bege mig ut en sväng då! Kanske gå en sväng runt älven, in till stan eller kanske ta med kameran och knäppa lite sommarbilder innan sommaren är helt över - ja det låter bra! Får se sedan vad det blev då...
Men först ska jag äta mina frukostbullar! :)



Kramar!

Lugna puckar...

Oj så skönt det varit att ta det helt lugnt en dag efter allt dansande!
Idag har det mest blivit massa tvättande då det började svämma över i tvättkorgen!

Jag blir för övrigt lite irriterad på mitt minne ibland. Jag brukar köra på filosofin att jag ska kunna handla utan kom-ihåg-lapp. Jag menar - jag är ju ung och har en frisk hjärna som bör komma ihåg det som ska handlas ;) Men jag blir lite irriterad när jag cyklar till Kvantum för att köpa flytande margarin och kommer hem med en kasse varor - men inget flytande margarin!
Aja, kakorna hamnade i ugnen i alla fall och jag fick en extra cykeltur samtidigt som jag kanske minns bättre nästa gång ;)
Såhär blev resultatet:



Igår gjorde jag också en sak som jag säkert kommer ångra - jag och Johannes ansökte om tävlingslicens och första riktiga tävlingen blir nog i Lycksele den 3 oktober - GAAH! Om vi vågar förståss... Måste ju testa en gång i alla fall!

Nu ska vi iväg och volla lite beachvolley med Johan och Johannes vid Brännaskolan :)
Ha en skön kväll!

Kramar!

Morsning korsning!

Vilken härlig morgon!
Solen skiner och jag ska snart bege mig mot danskurs tillsammans med Johannes! Det blir dans heela helgen:

Lördag: kurs 10.00-17.00
Lördag kväll: Zlips i Bredsele!
Söndag: kurs 10.00-17.00

Så jag kommer nog ha lite ömmande fötter efter denna helg! Hoppas bara inte vädret blir sådär riktigt underbart när jag ska vara inne hela dagarna - det känns ju lite surt ;)

Kramar!

Kyligt kväll...

Jobb - check! Bara imorgon kvar nu innan jag förhoppningsvis får vara ledig i alla fall några dagar - eller kanske hela två veckor! :)

Det har varit riktigt fint (men blåsigt) väder idag så jag tog en promenad bort till Anderstorp och sedan in till stan för att fördriva lite tid fram till jobbdax. Hade tänkt hitta några nya danstofflor (typ 4:e paret nu - dålig kvalla!) innan helgen som kommer bestå helt och hållet av DANS! Hittade inga och orkade inte leta runt så mycket så det får nog bli på lunchen imorgon istället - mycket positivt att jobba mitt inne i stan!

Kombinationen att jag blev supersugen på godis efter jobbet och att en viss affär med godis ligger vägg i vägg med jobbet resulterade i att denna goding fick följa mig hem och vilar nu vid min sida!

 

Det är verkligen kvällsnjutning att komma hem och sitta och läsa runt på bloggar tycker jag! Jag är väl lite nyfiken antar jag - eller intresserad av andra kanske låter bättre ;)
Nu blir det nog att luta sig bakåt med nya Topphälsa och bara chilla - har inte det ordet godkänts i svenska ordboken snart? ;)

Kramar!

Fotajaj...

Efter en "hård" dag på jobbet blev det laddning i form av fibergröt med äpple och mackor innan jag gav mig ut på en promenad till Morön där Marcus spelade match ikväll. En svår match stod de inför då motståndarlaget inte förlorat en match om jag fattat rätt... Men Alimak vann! :) Och matchens hjälte Marcus himself gjorde hela 3 mål - hurra, hurra, hurra!



Sedan fick jag ett trevligt samtal av Sandra som frågade om jag ville spela lite beachvolley - och det ville jag! :) Så det blev några tuffa matcher i den kalla (!) sanden på Alhem med ett gäng trevliga människor! Men nu har jag ont i fötterna - tror de nöttes upp av sanden...
Vi smidde även lite planer för nästa vecka, jag, Sandra och Lovisa... ;)

Och imorgon blir det mera extrajobb - ska jobba 16-21 på en av de andra avdelningarna på Höken! Lika bra att jobba hela veckan då jag ändå jobbar :)

God kväll!

Härligt!

Jag måste säga att det är rätt skönt att komma hem efter lite kvällsjobb då: lägenheten är dammsugad, toan tvättad, avloppet rensat, tvätten ihopvikt, disken diskad och soporna är utburna! Herregud vilken duktig man jag bor med! Det är inte bara jag som välsignats med egenskapen att kunna få riktiga städil ;)

Det var rätt skönt att jobba på Höken igen - jag minns rutinerna rätt bra där ändå! Lite lugnare tempo än på BB bara ;) Blir nog en skön arbetsvecka det här!

Nu tänkte jag få utmana städmästaren i Skip-bo - bara han kommer ut ur duschen!
Avslutar dagen med en liten bild på oss som Carin skickat - just framme efter inlinesturen :)



Godnattkramar!

God day!

Efter lite ränkningsfixande ska jag nog snart bege mig ut i luften en stund! Lagom väder idag :)
Jag som trodde jag skulle vara ledig och utan jobb de sista 3 veckorna innan skolstarten hade fel! I veckan fick jag jobb på Höken! Så här ser veckan ut:

Tisdag: 16.00-21.00
Onsdag: 07.00-15.00
Fredag: 06.45-14.00

Lagom det också! Känns bra att få ca 28 timmar extra - särskillt på Höken där jag har mycket bättre lön än på lassa ;)
Har fortfarande inte bestämt hur mycket studielån jag ska söka för kommande år... Måste nog vänta en stund och se hur mycket jag får in i sommar - och kanske göra upp en budget! Känns lite surt att måsta ta helt lån nu när det bara är ett år kvar (!).

Som sagt - ut i solen en stund innan dags för jobb!
Ha en fin dag!

Kramar!

Mulet kulet...

Så var jag hemma efter ännu en rolig upplevelse!

Igår var det som sagt upplagt för den årliga brännbollsturneringen i Kvammarn! Vi delade upp oss i lag med 6 i varje och så lika lag som i fjol som möjligt - och mitt lag fick revanche! :)
Efter vi spelat klart blev det lite caps-spelande, bastu, bad, drickande och sjungande vid elden med gitarrkomp! Jag hade otroligt kul hela kvällen så det blev klart lyckat! Men å andra sidan är det ju alltid superkul att umgås med familjen Holmqvist :)
Här kommer lite bilder - de sammanfattar mycket bättre än ord!

       
      

Idag blev det middag hos mormor där även Gudrun och söt-Linn var och hälsade på! Trevligt, trevligt!
Nu blir det filmmys med Marcus - Supersugen ska vi se :)
Ha en myspyskväll!

Kramar!

Busy (and sporty) days! ;)

Nu har det blivit lite inlägg på senaste - men det har varit fullt upp kan man säga! Blir en kort uppdatering innan jag drar på nya äventyr ;)

Torsdag var vi som sagt på dans på Folkparken - tokroligt! Wahlströms är så bra!
Fredag körde vi mot Norsjö och stugan direkt Marcus slutat jobba. Vi skulle nämligen göra vår årliga cykeltur mellan Norsjö och sommarstugan! 11 st blev vi i år som rullade längs vägen :) På kvällen blev det grillning och umgänge samt övernattning i stugan.
Lördag morgon kl. 07.00 körde vi mot Skellefteå igen eftersom jag skulle jobba 9-17 men de behövde mig tidigare på BB! Direkt jag slutat och ätit i mig en filtallrik gjorde jag och Marcus en tokig inlinestur till Ljusvattnet! 3,5 mil är det så det tog ett tag och jobbigt var det! Tur att vi möttes där av supergod pizza och kaffe efter :)
Söndag (idag) har jag jobbat 9-17 och det var mitt sista arbetspass på BB/förlossningen för i sommar... Lite trist men det har varit otroligt kul!

 <--- Cykelturen!

   <--- Inlinesturen!

Nu ska jag dra mot stugan igen då vi ska ha den årliga brännbollsturneringen med Katta, Stina och co! Tyvärr följer inte Marcus då han jobbar tidigt imorgon... Sedan blir det nog en öl eller två efter turneringen - kommer bli najs! :)

Ha en bra söndagskväll!

Kramar!

I feel like dancing!

Så var ännu en bortsoven vacker dag snart slut... Eller nej, förresten - den har ju knappt börjat ;)

Jag vaknade kring 14-tiden idag och efter en sväng till stan på inlines då Marcus kommit hem och glassätande för andra dagen i rad sitter vi nu, mätta i magarna, och väntar in kvällen! Jag inhandlade by the way Skip-bo på stan - ett mycket trevligt och roande kortspel :)
Middagen blev fiskbullar exclusif på balkongen - helst vill jag äta kall mat, typ sallad, sådana här varma dagar men då ska man ju stå och hacka i värmen också! Enkelhet kanske varar längst? ;)

 


Kvällens stora happening är att Wahlströms spelar i nya logen vid Folkparken, 20.00-24.00! We´ll be there! :) Även min mor tar möjligheten att komma till stan för att se de goa gubbarna i bandet! Kom dit vetja!
Ha en toppen kväll - det tänker jag ha! :)

Kramar!


Snart hard work, work! (Kanske)

Man kan nästan följa väderleken och mina antal inlägg - dåligt väder = många, fint väder = få...

Idag har det varit en riktig toppendag! Synd att jag var tvungen att sova bort mer än halva dagen då - vaknade kl. 15.00! Sedan blev det en stund i solen på balkongen innan Marcus kom hem. Vi tväråt lite och promenerade in till stan en sväng, åt mjukglass, planerade helgen och så :)
Och nu väntar snart ännu en natt samt jobb i helgen - sedan har jag gjort mitt på BB/förlossningen! Hoppas verkligen jag får extrajobba lite mer innan skolan plus då skolan börjat!

Känns så trist nu när Marcus börjat jobba igen för jag blir så rastlös på dagarna då jag är ensam hemma - sommaren går alldeles för fort!! Men jag ska absolut inte klaga då han faktiskt HAR ett jobb!

Kramar!
 

Helgen!

Pust, nu ska jag försöka sammanfatta helgen lite!

Fredag
Vi började dagen med att packa väskorna och hämta upp Johan och Johannes kring 10-snåret för att bege oss till Norsjö! Kl.14.00 började volleybollturneringen så vi tänkte vara i tid i år i motsats till förra året! Efter väskavlämning på Hotell Berget och lunch på Petras samlade vi truppen och började bolla lite. Hur själva turneringen gick för oss kan ju få förbli historia men jag kan väl ge en ledtråd att vi hade fler förluster än vinster ;) Trots att Johannes försökte muta motståndare med kramar och rumpnyp - hur är det möjligt? Aja, bara att ladda om till närsta år!

  <--- Glada vs. sura
  
  <--- "Mutan som ej fungerade"

Efter vi lekt klart i sanden körde vi hem för att fräscha upp oss innan kvällen! God middag fick vi också innan vi fick skjuts till Katta och Stina där vi skulle börja kvällen. De flesta av oss blev också kvar där hela kvällen medan några gick in på hotellet. Men vi hade så trevligt där med allt folk så i alla fall jag kände inget behov av utgång! Det är alltid så kul - i alla fall för mig - på beachen då typ hela min släkt träffas! Bara denna kväll hade jag 6 kusiner, faster, mor&far och bror närvarande :D Men en av de nöjdaste under kvällen var nog Marcus som fick cruisa genom Norsjö i raggarbil ;)
 
     
   



Lördag
Starten på lördagen blev väldigt lugnt och bestod mest av väntan på kommande kväll ;) Lite godisköp och dataspelande (för grabsen i alla fall) senare kom kvällen och vi gjorde oss redo ännu en gång för att fara till Katta och Stina!
Denna kväll fick vi även besök från stan så vi var ännu fler samlade - superkul!
Efter lite caps-spelande och annat kul begav vi oss mot ett proppfullt Norsjö Hotell! Och det var det verkligen - ca 50 grader inne på hotellet också! Det blev mest en kamp att få sig fram där inne men det var väl helt okej ändå! Efter det mättades våra magar av Frasses-mat och vi umgicks en stund hos Katta och Stina innan vi återvände till Berget!

 
     
     
 <--- ÖÖJH! Vem vare som kasta?!!
      <--- Haha - blötpuss ;)



Söndag
En rätt tidig morgon blev det för mig som skulle upp och tävla med kaninerna vid församlingshemmet. Det var en toppendag för kaninerna verkar det som för Lee tog två vinster och Zocca en :)
Efter tävlingen kikade vi lite på elitvolleyspelarna innan vi körde hem till Emma där vi, ca 20 pers, bakade pizza i deras stenugn i källaren - mumma mumma! :) En mycket mysig eftermiddag och kväll blev det där med fotbollsspelande, fyrhjulingkörande, umgänge och klättring i mast - i alla fall för tuffingarna Marcus och Johannes ;)

I bilen då vi just startat ringde dolt nummer - jobberbjudande! En som skulle jobbat natt var sjuk så jag tog på mig att ersätta henne! Då klockan var ca halv 9 vid det tillfället blev det att skjutsas direkt till lassa och byta om! Och det blev en extrem natt må jag säga! Dels hade jag ju inte sovit speciellt mycket, dels så var det häcken full med massa förlossningar, städ och uppassning! Vi satt oss på rumpan första gången vid 03.00 och sedan blev det ingen mer vila förrän jag fick smita hem vid 06.40 - pust! Kan säga att jag knappt minns promenaden hem - tror bestämt jag gick sovande ;) Aldrig har en säng varit så skön!

            
   <--- Vågliga killar!

Det blev en mycket lång och rolig helg det här men tyvärr så tar den ju slut också...
Hoppas det blir fler liknande påhitt någongång den tid som är kvar av sommaren :)

Kramar!





RSS 2.0