Skoterturen!


Nu blir det många inlägg på rad här men jag måste delge lite bilder från vår årliga skotertur på ca 10 mil mellan Ljusvattnet och stugan i Lillholmträsk som vi gjorde för tre helger sedan. I år blev vi fem skotrar och sex huvuden som åkte; jag, Marcus, Jenny, Johan, Johannes och Tim! Som vanligt hade vi tur med vädret och fick en strålande dag på skojtrarna! :) Och som vanligt blir vi totalt bortskämda av min kära mor som möter oss och servar oss med mat och bäddade sängar hela helgen - guld värt!!
Nu i efterhand var det nog tur att vi körde så pass tidigt om snön nu ska fortsätta tina i den här takten!






























Som vanligt kan man inte genomföra en hel skoterdag utan motgångar... Från Kalvträsk och en bra bit därefter fick vi köra utan led (!) och det gick som bilderna och Jennys ansiktsuttryck visar... Haha :P









"Vem har sprutbajsat i skogen?"







Tillslut hittade vi leden och blev glada och nöjda igen :)

















Skönt trötta kom vi fram till en matdoftande stuga och firade såklart med några kalla öl! :)


































Verandaparty!



Förra helgen blev det, som inte så ofta inträffar, utgång med goa vänner på Verandan och det var riktigt kul! Det märktes att det var löningshelg för det var helt smockat med folk ute och det är inte så vanligt heller ;)

Några av oss fastnade på en bild på Megafonens hemsida, hehe ;)


Födelsedagar


Det har varit många födelsedagar på senaste tiden kan man säga! Våren är som vanligt fylld av fikadagar och firanden. Här är en liten bildsammanfattning av min 24:e födelsedag (en dryg månad för sent men vaddå, det är ni ju vana med?). Herregud vad åren tickar på... Snart är det dags att börja göra något spännande av sitt liv, hehe! ;)

Fina födelsedagsblommor...



... och godaste marmeladen fick jag av broder :)







Fint middags- och fikabesök!

















"Se cool ut", haha!


Hipphipphurrahurrahurraaaa!



Idag är iiiiingen vanlig dag för idag är det faktiskt min bästa Marcus 27:e födelsedaaaag! :)
Grattis min älskade andra hälft och bästis!

Dagen till ära fick vi middagsgäster i form av hans kära skapare a.k.a mor och far samt celebert bonusbesök av prins John som ville gratta farbor Marcus, hehe!

Skoterpojken ;)



Pusspusspuss i massor älskling!! :)

Bakabakalitenkaka



Är det bara jag som tycker det är fantastiskt kul och mysigt att ibland avsätta en hel dag till att bara vara inne och tokbaka? Blanda lite deg, smaka lite deg, dansa runt lite till gomusik, grädda lite deg och samtidigt börja med nästa... Själv får jag dessutom härliga vårkänslor av sådana dagar eftersom det har lust att bli flest bakdagar på våren då "alla" fyller år och kakfrysen behöver fyllas ;)
Här är lite bilder från min bakdag inför min och Marcus kommande fikabjudningar!



















Alla kakor kan ju inte lyckas... Eller det ska väl synas att det hembakt kanske ;)






Kalasbarn


Tänkte visa lite bilder från kalaskvällen som (kocken) Jenny bjöd på för drygt tre veckor sedan i sin fabulööösa nya lägenhet för att fira hennes 24-årsdag! Goooodare och lyxigare mat får man leta efter!! Oxfilé med sötpotatisgratäng och marängtårta till efterrätt - mmmmmmumma! :)
Det blev fördrink, frågespel, babbel och slutligen en utekväll på Verandan!





































































RSS 2.0