Klippning!


Nu var det länge sedan jag gjorde ett före-efter-klippnings-inlägg så nu är det dags! Idag struttade jag och Maria på den tidiga bussen med Matte som chaffis mot Umeå där vi skulle klippa oss hos bästa Marlene!
Vid ankomsten till Umeå värmde vi upp med sminkning i bussen och frukost på Mekka! Njommy :)

 

Jag gör väl som vanligt och kastar in före och efter-bilder eftersom det är det jag tycker är roligast med sådana här inlägg ;)



Jag före:






Jag efter:






Maria före:





Maria efter:








Nöjda och glada struttade vi vidare mot stan för lunchmiddag på Tre Kronor och shopping - som resulterade i NOLL shoppingpåsar! Harreligen nu är det något fel på gummorna... ;) Men lika bra är det väl att spara på lönen som just anlänt, hehe!


   <-- Hohoho, var bara tvungen Maria! :P


Nu kanske jag står ut någon månad till med frillan innan det blir dags för ännu ett besök i Umeå. Först ska den bara hinnas nötas, slitas och blekas i solen lite ;)

Ha en fin kväll vänner!

Kramar!

Tredje våren



Tiden går lika snabbt som vanligt och i takt med denna går vi in på vårt 3:e år tillsammans. Fortfarande älskar jag min andra hälft lika mycket :)
Jag citerar Jannez; Du är lika vacker nu som då





Jag älskar dig min Marcus! :*


Springtimes!


Jag ser att det fortfarande finns ett antal tappra som besöker det här stället. Sååå... time for updating! :)

Dagarna och veckorna rullar på som vanligt och jag tycker det känns som veckan bara har två dagar - måndag och fredag, hehe! Med andra ord hinner jag inte med så mycket spännande att diktera om här.
Men jag kan visa några bilder från vår årliga skotertur! I år inträffade den lördagen den 26:e mars och vi blev hela 10 personer och 8 skotrar som brummade den härliga vägen från Ljusvattnet till Lillholmträsk! :) Grymt tur med vädret hade vi trots att det var lite väl blåsigt. Och grymt tur hade vi att två av skotrarna gick sönder innan vi hunnit lämna startplatsen... ;)

Innan avfärd...







Hahaha, lill-Mia!





På väg (spår)!















Framme i stugan! :)
Dock två skotrar mindre då det skedde ett litet skoterhaveri...



Glada miner! Kameran glömdes bort lite under resten av helgen tyvärr...











Känns synd att skotersäsongen så snabbt går över - annars hade jag gärna gjort en till tur någonstans!

 Jag har också danstävlat ännu en gång med rara Johannes. Blev inte direkt några toppresultat men vi hade kul i alla fall ;) I vår "vanliga" klass BVB blev vi 7:a av 15 par och i DM (där vi fick möta par från BVA och dessutom dansa en slowlåt i finalen) blev vi 6:a av 8 par. Numera är det väldigt få tävlingar så nästa tävling kommer bli på SM (!) i Norrköping första helgen i juni! Nu får vi verkligen se till att hinna med att träna innan dess :)



Här en film från tävlingen av dans-Kurt!
Ps. Vid 13:50 visas vår klass ;)



Och här är finalheatet i DM-klassen:






Och så har vi hjälpt till att flytta mor och far ur huset i Norsjö! Nu börjar det likna något och nu kan de alldeles strax börja bo permanent i lägenheten. Det är nu det roliga börjar då man kan börja inredningen ;)

Nu knackar snart Jennypenny på dörren och vi ska hejja fram SAIK i den fjärde SM-finalen. Ta hem den här matchen nu!!!

Ha det gött i vårvärmen vänner!

Kramar!


RSS 2.0