Händelsefattigt..!


Ojojdå - här har det inte blivit uppdaterat på ett tag! Hmm, få se nu - vad har hänt efter jul... Nyår är ingen idé jag ger mig in på att resumera eftersom den, tråkigt nog, tillbringades på jobbet. Men jag kan lova att fyrverkerierna nere vid älven var en fröjd för ögat - och vi hade den bästa utsikten! ;)

Jag har varit hos tandläkaren och ännu en gång fått stämpeln; utan anmärkning. Marcus har hunnit köpa en alldeles egen och fin skoter :) Jag har dansat en del (bl.a. Rotanmara!) och vi har varit på middag i Ljusvattnet med båda familjerna ihopslagna!

Och inte att förglömma: vi har firat familjen Lundberg/Ögrens lilla superman som fyllt 2 år! Hurra, hurra, hurra Melvin! Vad tiden går snabbt..! 






Han ser ut som superman...



... är stark som superman...



... och han kan göra grimaser!



Kusin John var såklart också med :)






En tråkigare nyhet är att jag gjorde mitt sista schemalagda pass på Medicin 7 inatt... Så nu är jag tillbaka i timvikariernas härliga värld! Som tur var har jag fått en del ihopplockade pass nere på Medicin 3 några veckor framöver så jag i alla fall vet att jag inte är HELT utan jobb :) 
Jag håller tummarna håårt att jag får fortsätta vara ganska mycket på 7:an ändå för det är ju bara så himla trevligt att vara där! :) Och snart börjar det vara dags att söka jobb för sommaren igen. Som sagt - oj vad tiden går!

I helgen väntar en sjukt fantastisk träningshelg på dansklubben med grymma tränare från södra delen av landet! Synd bara att kondisen kanske inte är på topp efter alla dessa svullarhelger ;)
Dessutom är det dags för nästa lilla superman John att döpas!

En mysig dansbild




Nä nu blir det att klura ut vad denna fredagskväll ska erbjuda!
Ha en fin helg my frrriends! :)


RSS 2.0