!

Åh, så underbart skönt att praktikhelgen är gjord nu! Jag går i och för sig även imorgon men sedan är jag ledig på tisdag - kanske borde försöka plugga lite då kanske? :)

Dagen har för övrigt känts väldigt konstig då vi kom upp från från sängen först klockan halv 1! Så det var bara att äta frulle och ge sig iväg mot lasarettet då jag började klockan 2! Jag var verkligen inte sugen på att praktisera idag - jag ville bara vara hemma och ha en myssöndag! Men det var en kul kväll som gick supersnabbt också!

Varför vi, eller rättare sagt jag, sov så länge idag var nog för att jag la mig halv 4 igår efter en uuuunderbart kul danskväll till Blender! Varför Marcus sov så länge vet jag inte :P Sedan blev det ju inte bättre av att vi förlorade en timme i natt. Vad är det egentligen för påhitt det här med att ändra klockan? Det är ju som upplagt för trötthet, försovning och förvirring i dygnsrytmen ;)

Jaja, nu blir det till att dyka ner i sängen igen för att orka imorgon! Känns som jag nyss klev upp :)
Godnatt!

28 mars!

Vad händer för speciellt en dag som denna?

Jo - en viss fabolous Maria Berg fyller så mycket som 21 år! Där sprack även hennes nolla!
Världens största blogg-grattis från mig kommer här:
 
GGGGGGRRRRRRRRAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTIIIIIISSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!

Så alla ni som springer på denna tjej idag ska ge henne minst 3 pussar och 5 kramar :)



 



Massor med pussar och kramar från mig vännen!! HURRA HURRA HURRA!

Godmorgon!

Verkar bli en kylig och mulen fredag idag. Lika bra för min del som ska "jobba" hela kvällen - 14.00 till 21.30 praktiserar jag idag.... Hoppas Marcus gör en kortdag idag och kommer hem innan jag beger mig så jag hinner träffa honom en stund! Jag gillar inte att gå kväll - särskillt inte när man går dag dagen efter för då känns det som man jobbar konstant från 14.00 ena dagen till 16.00 andra dagen - bara lite sömn där emellan!

Jag har just kommit in från morgonprommis, lite handling och lite tvättning och sitter med frukost - mums! Frukost är lätt det godaste målet på dagen :) Skulle kunna leva på bara frukostmat tror jag!

Gårdagen blev mysig med trippen till Luleå och Biltema samt pizza på Blå Ängeln i Piteå på hemvägen! Det blev ingen storshopping direkt för mig och Marcus men pappa fyllde typ 3 kundvagnar i alla fall! Och stackars mamma sprang runt med handlingslistan och försökte kryssa av allt som skulle handlas - men lite kul tycker hon nog det var ;)
Jag, Marcus och Lars hann med att gå på några andra affärer runt området och jag provade bland annat bikinis på HM och jag gillade faktiskt några av dem så jag ska nog gå in på stan och köpa en (eller två) tror jag! Det är så skönt att göra bort bikiniköp i tid innan sommaren:)

Då vi kom till stan igen besökte vi Gudruns ett tag och jag och mamma körde till Boviken och kikade på kaninungarna! De har blivit mycket större sedan sist jag såg dem! Det blir nog en liten viltgul hona för mig :)

  

Ha en bra dag!
Kramar!

Hur ska det sluta.....?

Heja AIK! En vinst förtjänar ni! Bara ett mål fattas ju nu :)

Känns otroligt skönt att vara ledig till kl 14.00 på fredag nu! Sedan väntar en låång praktikhelg men det blir en lugnare vecka nästa vecka så... Imorgon blir det så vi följer min familj till Luleå och tillbringar dagen på männens IKEA - Biltema *hosthost* ;) Jag har hört ryktes om att det finns mycket andra affärer där runt omkring så det finns nog något för mig med - annars kanske jag och Marcus kör in till centrum och shoppar där istället! 
Jag tror i alla fall det blir en helmysig dag imorgon och det känns nästan som vi ska på någon semester eller något!

Vi gick på en långprommis ikväll och tusan så kallt det blev! Trodde inte det var så kallt så jag klädde mig alldeles för lite vilket resulterade i stenfrusna lår och döda armar innan vi var tillbaka! Jag hade som förträngt hur det var med kyla :P





Kramar!

Dumma is!

Aj aj, det svider på mitt smalben! Jag som gick så försiktigt på min morgonpromenad och tänkte hela tiden på att inte halka - men det ser ni ju hur det gick... Och jag kommer säkert bli blå på hela rumpan också :/
Så gå ännu försiktigare alla ni där ute!

 

Söndag

I morse vaknade vi upp pigga och fräscha - utan någon som helst dansvärk från gårdagen då det snopet nog inte blev en enda dans. Det var nämligen slutsålt då vi kom till Scandic vid 22.00 - blä!
Det hade jag ändå kunnat ana då det inte ryms särskilt mycket folk på Scandic. Inte om det ska dansas i alla fall. Och det var det de utgick från då de satte gränsen för fullsatt - då det var fullt på det minimala dansgolvet släppte de inte in fler folk... Vi tjuvlyssnade lite på bästa Boogart innan vi cyklade hem och la oss för att sova. Men vi sparade i alla fall lite pengar.

Idag fick sig Volvon en tur till Norsjö dit vi for för att överraska dem där hemma. Vi gick in på Statoil och köpte choklad och nybakad bulle av Jenny och körde till pappas nya verkstad där de höll på fixa med målning och annat. Gissa om mamma blev överraskad! Alltid lika kul när hon blir det ;) Och hon blev då nöjd över spikmattan vi köpte till henne i present!

Det kommer bli jättefint i pappas verkstad! Jag har inte skrivit det här men han ska starta upp en egen bilfirma som ska heta Stellans Bil och Motor! Jag tror det kommer bli superbra. Det är ju som alla vet väldigt dåligt med jobb just nu så det är nog ett smart drag att starta eget tror jag :)

Till veckan blir det en tuff praktikvecka. Jag ska gå 6 dagar i veckan, även helgen, och cirka 46 timmar! Men då blir veckan efter betydligt lugnare så det är väl bara att härda ut :) Och det kanske blir att följa mor och far till Luleå på torsdag så då får jag i alla fall ett litet break!

Då var det väl dags att krypa isäng snart och ladda upp för den kommande veckan! God natt alla!

Kramar!

Var hälsad sköna soool!

Oj, vad skönt det är ute idag!
Vi tänkte lyxa till det idag och äta helghotellfrukost på Scandic så vi hade ställt väckaren på 08.00. Vi steg upp gjorde oss redo och började promenera mot stan. Det dumma var att när vi kom fram var klockan ca 09.50 och frukosten stängde tydligen 10.00 - typiskt! Jag som var så sugen på en megafrulle :) Men då gick vi in till stan och köpte macka och kaffe på Kitchen istället. Det var najs det med och så var jag så hungrig så det smakade underbart med en salami/briemacka!



Efter lite kikande på stan, försenat presentköp åt mamma och årets första mjukglass promenerade vi hem igen. Så nu väntar först hockey som jag ska se hos Lisa och sedan ska jag och Marcus göra oss redo för Scandic och Boogart! Det kommer bli super känner jag på mig :D En toppendag helt enkelt!

Det känns otroligt bra efter första praktikveckan - jag tror det kommer bli helbra de kommande 4 veckorna! Det känns som jag kommer lära mig massor av den här praktiken :)

En annan rolig grej är att det mest troligtvis kommer bli ett tillskott här hos oss i form av någon av dessa sötnosar :)


Ha en underbar helg alla!
Kramar!

Dagens recept!

På min kära mors begäran lägger jag ut receptet på middagen jag bjöd henne på i torsdags före hockeyn :) Det blir ännu ett tacogratängrecept! Detta bjöds jag även på hos kocken Sandra förra helgen så det är henne jag har att tacka ;)

400 gram köttfärs
1 tacopåse                           --------> Hacka lök, paprika och stek ihop.
Lök 
Paprika

Sås:
4 dl grädde (eller Milda 4% matlagningsgrädde 
och créme fraiche - det testade jag)
1-2 dl chilisås                      --------> Blanda ihop detta.
1 vitlöksklyfta
salt, peppar

Koka 5-6 dl snäckpasta
.

Blanda ihop allt i en ugnsform, strö ost över och gratinera ca 20 min i 200 grader mitt i ugnen till osten smällt och allt fått lite fin färg. Som all annan tacomat tycker jag det passar bäst med vanlig grönsallad som tillbehör. Mycket gott! Perfekt mat att bjuda på!

Smaklig måltid!


Kisande ögon

Oj, så trötta/torra/jobbiga mina ögon känns just nu! Kanske det beror på korvstoppning i hjärnan 06.45-16.00 (då man är van att gå upp 07.00 - inte 05.30!), en timmas simmande på Edda och sen middag? Jaja, det är väl bara att he sig isäng snart så man orkar upp samma tid imorgon!

Det är det jag tycker är det jobbigaste med praktik - att gå upp på morgonen! Jag är veeerkligen ingen morgonmänninska! Men annars trivs jag än så länge väldigt bra på Kirurgen 2! Jag har gått med en uska hittills men imorgon ska jag börja gå med syrror så det blir nog ännu mer korvstoppning då ;)

Undrar just varför denna bild är den
första som dyker upp då man
söker på "sjuksköterska" på Google?!

   
Nej, jag ska bli en sådan här syrra ;) --->

Efter praktiken hade jag träff med chefen på BB för att prata lite sommarjobb så jag skyndade mig att byta om och sprang upp på 6:e våningen där det ligger. Hon verkade väldigt trevlig och ställde lite anställningsfrågor till mig.
Det kommer nog bli superintressant att vara där så jag längtar till sommaren! Men samtidigt en stor utmaning då det är så viktigt arbete man gör där men det blir spännande det med!

En till grej som jag blir otroligt trött på är frusen slask på trottoaren!!! Det tar ju minst två gånger så länge att ta sig fram på morgonen då det frusit på över natten! Nej, ska snön töa bort kan den väl göra det ordentligt! Men det borde den göra snart om solen fortsätter skina så här :D

Kramar!

Hurra hurra hurra!

Det finns mycket att hurra för just nu!
 
För det första fyller min kära mor fyller år idag! Undrar om jag får säga hur mycket... Jo, jag gör det ;) Hon blir 46 år! Så jaa må du leva, jaaa må du leva uti miljoner år mamma!

Världens bästa!



Sedan så kan väl ingen ha missat AIK's underbara vinst igår! det är värt tusen hurran! :D

Och en sak jag glömt skriva här är att Marcus klarade sig ännu en gång från varslet på Alimak! Jag blev så himla glad när han kom hem och sa det :) Och tydligen fick några som jobbat upp emot 13 år gå hem så då känns det ju ännu skönare att han klarade sig! Hurra!

Och så fyllde min lilla blogg 1 månad igår - kanske värt ett litet hurra också ;)

Nu ska jag börja dra mig mot praktiken så jag skriver mer senare!

Kramar!


JJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Så fruktansvärt otroooooligt underbart ljuvligt fantastiskt!!!!!! Heja heja heja AAIIIKKK!!! Jag ääälskar er!  


pust

Blir inget långt inlägg ikväll - all energi åt AIK!!! Ta hem det här nu grabbar!!!!!!!!!!

Helgen

Här kommer ett lite sammanfattande inlägg från helgen...
Fredagen var lugn och när Marcus kom hem från jobbet tog vi en prommis till A-torp och Gudruns för att låna deras videokamera inför helgens dop. Marcus traskade in till stan för att se bio med Johannes och Erik men jag stannade kvar en stund och snackade innan jag tog en sväng på stan :) Efter bion körde vi till Örviken för att kika på kaninungar ;) Så himla söta! Dock omöjligt att ta kort på dem då de sprang runt som galningar men här är det bästa kortet:



Lördagen innebar en tripp till Ljusvattnet och Melvins dop - Marcus systerson :) Efter dopet blev det smörgåstårta och prinsesstårta - mums! Efter allt var avklarat styrde jag Volvon mot stan medan de andra stannade kvar för hockey, melodifestival och annat! Jag skulle nämligen på tjejmiddag och sen på Scandic på typ dansfest :) Det var en superkul kväll med dans och dricka! Det var typ 30 pers från dansklubben som ätit och stannat kvar för dans så det var mycket trevligt folk där!
Här är lite bilder från lördagen - jag hade tyvärr inga från kvällen:

   

Söndag - och en viss Marcus födelsedag :) Ni kan ju räkna ut att det blivit en hel del fikande idag! Jag hade inte fixat något fika till dagen så jag satte igång och baka lite då vi ätit frukost. Men det blev ingen hemmagjord tårta den här gången... Carin, Jan-Erik, Sara, Erik och Melvin var här mitt på dagen, Vonka och Matilda kom förbi en sväng vid 3-4-tiden, Johan och Johannes kom efter middagen (och är här fortfarande) och Gudrun, Johan och antagligen Linn borde komma snart men de är lite sega! ;) Marcus och även jag fick underbara blommor av hans föräldrar! Det blir så mysigt med lite blommor!
Här är lite av dagen i bilder:

   <--- Marcus fick den bästa
                                                                                                                     presenten av Johan och Johannes ;)

1
2
3
4

Ja det var ungefär vad som hänt denna helg!
Imorgon är det dags för första dagen på praktiken - jag känner mig faktiskt nervös! Jag vet inte vad det är riktigt men jag blir alltid det när jag ska på en ny praktikplats och man inte har hunnit sätta sig in i allt! Men det blir säkert najs:)

Kramar!

Dagens recept!

Nu var det ett tag sedan jag la in ett recept så det är väl dags att jag gör det! Jag tänkte lägga in ett lite annorlunda och nyttigt recept jag testade igår! Det blev ändå ganska gott och Marcus vågade t.o.m. smaka på det och han sa att det gick äta så det är ju ett bra betyg ;)

150 gram röda linser (okokta)
1 msk grönsaksfond
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 huvud blomkål
3 tomater
3 chorizo (eller annan stark korv)
2 msk olivolja

-Koka upp vatten med grönsaksfond. Lägg i linserna (skölj dem innan), koka ca 10 min och häll bort överblivet vatten.
-Finhacka rödlök och vitlök och skär tomaterna i småbitar samt dela/slit blomkålen i små buketter.
-Hetta upp oljan i en ganska stor gryta (gärna stekkastrull) och fräs röd- och vitlök någon minut. Tillsätt blomkål och tomathack. Slå på vatten så det täcker och småkoka ca 10 min.
-Skär korven i skivor och lägg ner den och linserna i grytan. Salta, ev. krydda och låt småkoka ca 5 min!

Det blir lite gryt/soppliknande så det är gott att äta smarrigt bröd till!



Smaklig måltid!

Och efter en sådan här nyttig middag kan man ju vara lite onyttig med gofika på kvällen (vilket vi var igår)! Då kan man t.ex. göra den här kakan vi gjorde slut på igår tillsammans med våra hockeygäster :)

100 gram smör/margarin                 Fyllning: 2-3 äpplen
2 dl socker                                                           2 msk socker
1 ägg                                                                     ½ msk kanel
2 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl
1½ dl mjölk

-Rör smör och socker (gärna med elvisp som du kan ha till hela receptet). Tillsätt ägget. Rör sedan ner bakpulver, vetemjöl och sist mjölken. Rör snabbt till en jämn smet och häll i den smorda, bröade formen (ca 22 cm i diameter).
-Skala äpplena och skär i ganska tunna skivor. Blanda socker och kanel och doppa äppelklyftorna i det. Tryck ner dem i kakan. Strö överbliven kanelblandning över kakan.
-Grädda i 175-200 grader ca 45 min.
Ät gärna med vaniljvisp till (vi hade tyvärr inte det igår...).



Smaska på!

Typiskt

Usch vad synd att inte AIK kunde vinna igår! Men nu gäller det stenhårt på hemmaplan på lördag!

Idag har jag hunnit med en morgonpromenad i ännu ett underbart morgonväder och ätit frukost så nu blir det lite snokande på nätet innan jag ska försöka plugga lite :) Och sen måste jag skriva klart min målbeskrivning inför praktiken och skicka in - det är alltid svårt att veta vilka mål jag har, vad jag behöver träna på, hur jag ska uppnå målen o.s.v. men det är väl bara att skriva allt jag kommer på!

Idag gäller det också att hålla tummarna då de troligen skulle få veta vilka som varslas på Alimak! Hoppas, hoppas, hoppas...


Ikväll gäller det!

Ja, nu gäller det att hålla alla tummar som går för AIK - enligt Jenny bäst att hålla bara en tumme  - får se hur jag gör ;) !
Vi har lite hockeybesökare här så vi kan hjälpas åt att heja fram världens bästa AIK!
Kakan är i ugnen och snart ska kaffet på också så blodsockret får sig en uppladdning också ;)



Nu börjar de fina vårdagarna smyga sig fram också! Så här fint var det i morse då jag promenerade mot skolan!
  Nice värre! Jag blir så glad!

Läste förresten i senaste Topphälsa att hjärnan stimuleras på samma sätt då man tittar på söta djur som vid sockerintag, sex och andra positiva upplevelser! Därav inlägget med den otroligt gulliga hunden ;) Jag kan starkt rekomendera denna sida när du känner dig lite nere!

Nu åter till hockeyn en stund! Återkommer med lite annat senare :)

5 av 5 toasters idag!

Idag var det många rätt kan man lugnt säga!

Jag fick tillbaka ledarskapstentan som var godkänd - pust! - jag möttes av goläsning i brevinkastet då jag kom hem och AIK VANN JUST EN UNDERBAR MATCH MED 3-0! Nu blir det ju en till hemmamatch också :) Dessutom fick jag ett halvlöfte att en viss person kanske skulle kunna fixa den pajjade hårddisken hemma i Norsjö så jag får tillbaka bilderna som gått förlorade - hoppas! Vad kan gå fel egentligen?

  

Bra jobbat idag Dahlberg!!!


Avslutar dagen med denna passande låt - inte så glad låt kanske men passande titel i alla fall ;)

Tårarna sprutar!!

Alltså det här måste vara det roligaste jag (vi) sett! Tårarna sprutar på både mig och Marcus!
Se och njut! :D

SNACKA OM BAD DREAM! :D

Kramp....

... i vaderna är vad jag nästan fick ikväll! Men oj så kul det är att dansa! Och bra musik var det ikväll också! Det var lite schlagertema kan man nog säga med låtar från årets melodifestival :) Tur att Marcus hade dukat upp fika (nåja, jag ringde och sa att han skulle göra det ;P ) åt mig och Maria då vi kom hem så vi fick ladda upp krafterna igen!

Jag känner mig så himla stressad just nu - veckorna går alldeles för fort, jag hinner inte med att plugga, det är otroligt myyycket att lära sig och praktiken börjar på måndag! Och jag måste ringa min handledare och kolla hur schemat blir o.s.v. Ååh, kraven ökar hela tiden också! :S

Aja, det kan jag inte göra något åt ikväll - ska slänga mig i duschen och spola av mig lite dansbacilusker (och kanske plugga någon rad) innan jag lägger mig!



Godnattkramar!

Jiiippppiii :D

Fick det bästa samtalet kl.17.19 idag - alltså nyss!
Gissa var jag ska sommarjobba i sommar? Svar: BB/förlossningen!!!
Kommer bli så himla najs tror jag! Jag ska träffa chefen till veckan för lite info och så - sen får jag schemat någon gång i april! Blir troligen 75-80% hela sommaren (eller till typ mitten av augusti i alla fall)! Då hinner jag ju vara ledig någon vecka innan skolan ändå!
Wihooo! Tusen stenar lättare :)

Bild på nyfött barn jpg

Nu ska jag ut och springa av mig lite glädjerus innan hockeyn börjar! Nu gäller det! Hejja AIK!!!

Kramar och pussar!!

090309

Ja då var ännu en helg över! Den började med att vi styrde Volvon mot Norsjö kring 4-tiden på fredagseftermiddagen. Då vi kom hem till Berget hade de andra redan åkt till sommarstugan men vi ville ta den lite roligare vägen så vi tog skotern dit. Det gick väl bra förrutom att det var massa vatten på Norsjön och jag hittade inte leden så det blev en läskig färd över den! Jag haaatar "ovarnvatten"!
Vi kom fram i alla fall och möttes av middag och en mysig stuga med öppen eld :) Vi fick även besök av Sören och Simon! Kvällen blev lugn med lite dricka och kortspel :)

På lördagen blev det en lång sovmorgon och sen kom Maria, Guztav och Ludvig med skotrarna och umgicks med oss en stund. Mamma gjorde de godaste våfflorna till lunch/middag och som vanligt är man mätt hela tiden då man är hemma!
Jag och Marcus körde senare tillbaka skotern till Norsjö och tog Volvon till Jörn för att se hockeyn där - som tyvärr innebar förlust för AIK men det är många matcher kvar ;)
Efter matchen följde de oss till stan och hem till oss där vi såg Melodifestivalen med lite dricka och snacks! De var sugna på utgång men jag och Marcus var så lata och orkade inte följa så de gick ut själva. Men de var då tysta då de kom hem för jag hörde inte ett ljud :)

På söndagen blev det, efter Marcus smarta idé, hemmagjorda hamburgare till frukost - MUMS! Sedan tog våra nattgäster bussen hem vid 12 och vi hade en latdag resten av dagen och bl.a. såg Outlander - en halvbra drak/alienfilm där man kunde lista ut slutet...
Efter middagen packade jag med kaninerna och åkte till Totohallen för att hoppträna lite med dem. Det var bra så jag tog mig utanför huset en gång i alla fall!

En väldigt mysig helg sammanfattningsvis! Här kommer lite bilder :)

   
   

Nu åter till plugget!

Myshelg

Snart drar vi mot Norsjö/Lillholmträsk för att tillbringa helgen i sommarstugan! Det blir nog lite skoterkörning, korvgrillning, melodifestival, hockey och bara chillning ;)
Kanske dyker upp lite bilder från helgen sen!

Ha en bra sportlovshelg alla!

Kramar!

mmm...


090305

För er som inte redan vet tänkte jag berätta lite om min lilla sport som jag sysselsätter mig med om helgerna då och då. Den brukar få benämningar som konstig/ udda/ töntig/ lustig/ fjantig - ja kalla den vad du vill men väldigt kul är det! :)

Föreställ er en miniatyr av en hästhoppningsbana i liknande form eller på rad med fina, fantasifulla hinder med bommar av plast istället för trä. Utbildade domare som dömer utifrån ett välutarbetat reglemente med noggrant definierade regler. De långörade varelserna som ska ta sig fram har en sele bundet till ett ca 2-3 meter långt koppel och förflyttas genom banan i samarbete med en förare.

Vad det handlar om är såklart kaninhoppning! ;)
Det kan, som jag tidigare nämnt, jämföras med hästar/hästhoppning respektive hundar/agillity - helt enkelt en sysselsättning för ägaren tillsammans med sitt djur som i detta fall är en kanin!

Nedan kommer en film som demonstrerar what it's all about:)



Ser det inte lite kul ut ändå? Jag nämner inte mer om detta men vill ni veta mer kan ni ju kika in på:
ACKH's eller SKHRF's hemsida!

Kramar från mig!

Huvvaligen

Godis, kaka, godis, tårta, kaka och tårta igen - varje dag! Blää vad äcklad jag blir - och värre lär det bli i helgen i stugan :S
Mars = en godissort men även en onyttig månad!
Jaja, får kompensera med många promenader ;)


Mör

Idag har solen lyst med sin närvaro ännu en gång - underbart!
Jag hade bara föreläsningar fram till lunch så det blev en rätt stillsam dag idag. Jag promenixade hem, hämtade cykeln och for på ICA för att handla lite (eller lite och lite - fick balansera med en kasse i korgen, en på vardera sida av styret och toapapper bak på pakethållaren;) ) innan jag såg en av de streamade föresläsningarna som lagts ut på vår studentplattform "pingpong".



Jag hade tänkt träna med Friskis och Svettis ikväll men då Marcus kom hem föreslog han (!) den briljanta idén att gå långpromenad! Det blev 14 180 meter under 2h och 12 min med medelhastighet 6,4 km/h (enligt GPS:en i alla fall), hehe ;) Men i mitten av det hade vi korv och mos/ godis/ naturgodispaus på ICA Maxi som var destinationen! Skönt var det i alla fall!

Dagens bad news innebär ännu ett varsel på Alimak - BLÄ! Snart har de ju gjort sig av med hela fabriken - dags att lägga ner allt snart kanske? Blir tydligen 25 som får lämna denna gång. Nu återstår att se vilka på bygget som får kasta handduken och om turen hänger med eller om Marcus blir hemmafru/pluggstöd med/till mig...

Nu ska jag titta på den andra föresläsningen så jag kommer ikapp min dåliga pluggstart på kursen :)

Kramar!

Wihoo!

Alltså, det är ju bara för underbart kul att dansa!! Ikväll var det på Rotan då de bonar om golvet i Pansalen! Det var även årsmöte men som tur var räckte det bara ca en halvtimme så vi hann dansa mycket ändå :D

Vi tog oss dit med Taxi Johannes och det bästa av allt var att Maria äntligen följde med!!! Hon såg då inte allt för förstörd ut vid kvällens slut så det blir väl fler tisdagkvällar hoppas jag!



Alltså, nu känner jag att jag måste skärpa mig - jag har startat den här kursen katastrofalt vad det gäller pluggande! Skärpning Linda! Imorgon har vi PBL-arbete på morgonen och tror ni jag tänkt på det *host host*? Får plugga hela helgen tror jag för att kompensera ;)

Nej, nu måste jag hoppa in i duschen för jag stinker efter tokdansandet!
Njut av natten alla!

Kramar!

jepp

Så var ännu en födelsedag slut - pust! Och mätt blev jag som vanligt! :) Tack för alla fina presenter ännu en gång om någon av er läser detta!
Så här superfina blommor fick jag av söt-Marcus! Okej, det var inte så bra bild kanske men de är 10 gånger finare i verkligheten!



Och mer presenter blev det då familjen och co kom! Stieg Larsson-böcker av broder, stekpanna och kakbok av mor och far, vattenkanna och tillbringare av gudruns, pengar och blommor från farmor/faster! En av de roligaste sakerna ikväll var att farmor kom hit! Det blev en väldigt bra present bara det :)

Fina presenter


Och en liten ful bild av tårtresultatet :)


En mycket lyckad dag helt enkelt! Så nu är det bara tillbaka till verkligheten imorgon och dags att inse att jag kanske ska plugga lite hårdare kanske ;) Och imorgon blir det mera fika då Maria och Jenny kommer förbi! Och sen på kvällen blir det DANS för mig och Maria - tjohoo!

Sov gott vänner!

Kramar!

...

Tur att jag hade kvällstävling med smådjuren idag - annars hade jag nog inte satt foten utanför lägenheten idag ;) En riktig latdag alltså! Men bakarinspirationen dök i alla fall upp en stund där på förmiddagen och det såg ut ungefär så här:

     <----- Ni får en till bild på den imorgon när den är klar ;)

På tävlingen gick det sämst men jag fick mig ju som sagt utanför huset i alla fall!
Imorgon kommer besök i form av min kära familj och förhoppningsvis är de fikasugna också! Jag har passande nog "egna studier" imorgon så jag hinner förbereda här lite!

Jag tror jag avslutar dagens bloggning med ännu en bild på jag och söt-Linn då hon var en liiiten skit :P



Eller förresten, jag måste nog avsluta med detta tokiga gäng i Tjamstan förra året! Det måste vi verkligen göra oftare!



Kramar!


090301

Ja, då var vi inne på en ny månad - IGEN! Och söndag - IGEN! Oj, vad tiden rasar iväg! Vecka-helg-vecka-helg-vecka-helg......

Gårdagen var för övrigt mycket trevlig! Marcus skjutsade mig till Hanna (eller skalman kanske jag ska säga) kring halv 8 och där tillbringade jag och flera andra filurer, bl.a. Rödluvan, Björnligan, Pippi, Tomb Raider och en läcker katt, kvällen ;) Hanna är riktigt påhittig och ordnade allt från fiskdamm till omröstningar och filmlek!

Så här söt var födelsedagsbarnet kvällen till ära:


Och en annan rolig grej under kvällen var att jag mötte min okända tvilling Sandra ;)


Kvällen gick väldigt fort och kring 12-slaget tackade jag, Lovisa och Sandra för oss och åkte (Sandra agerade taxi) till Älvsbacka på "dansefterfest"! Jag hängde på som objuden men det verkade då inte göra så mycket ;) En i klubben hade anordnat en hemmadans hos sig - perfekt att ha ett sådant stort vardagsrumsgolv! Det var massor med folk där då vi kom - jag snabbräknade till typ 25-30 pers! Så då fick vi avrunda kvällen med lite gnussande och buggande, hihi :) En lyckad kväll, alltså!

Men för att prata om dagen tror jag snart att jag ska ta tummen ur och baka lite utifall någon möjligen vill komma och fika någon dag framöver ;) Ska surfa runt efter något smarrigt recept - om inte någon av er läsare har något tips förståss! Kom gärna med det i så fall!

Kramar!

RSS 2.0