Top notch!


Oj, vilken härlig helg det har varit! En perfekt blanding av nöjen och familjeträffar - något som alltför sällan blir/ hinns med! :)

I fredags rullade vi till Norsjö för pizzamiddag och Idolmys med ma famille, faster Lilian och Tordleif och några kilon godis, haha! Ibland undrar jag när jag ska lära mig få disciplin att sluta äta innan jag börjar må illa... ;)Sedan blev det även övernattning där hemma (det heter fortfarande hemma även om det heter så även här i stan).
I lördags blev en liten shoppingrunda i Norsjö, extraljusmontering på Jettan och en sväng till Granliden för hämtning av hö och spån och besök hos kära mormor och morbror Robert och Biggan! Ja, nästan hela släkten hann jag med i helgen ;) Efter att vi ätit middag i Norsjö skyndade vi till stan för att jag skulle hinna göra mig redo för dansen på Rotan! Sååå jäkla bra kväll det var - dundertrevligt!!

Jag och Nygge



Idag blev det en sköön sovmorgon samtidigt som vi fick en gratistimme tack vare vintertiden! Nackdelen med minustimmen är ju att det blir mörkt ute så förbaskat snabbt... Efter frukost körde vi först mot skoter/traktordag i Orrliden där det blev hamburgerlunch och kaffe/bullfika och sedan till Ljusvattnet för att tillbringa hela dagen där med hela stora familjen! Trevligt, trevligt :)

John är nöjd efter blöjbyte :)





Känns bra att vi fick något gjort i helgen då jag nu har jobb framför mig de närmaste två helgerna! Aja, lika bra att "göra bort" jobbhelgerna direkt efter varandra kanske...
För övrigt känns det toppen på jobbet. Som det ser ut nu får jag fortsätta på schemat till början av januari och sedan får vi se vad som händer och fötter... Såklart håller jag alla fingrar och tår att jag får fortsätta på 7:an där jag är nu!
Imorgon får jag ännu en sovmorgon då jag ska nattjobba - najs! Jag har planer att morgondagen ska fördrivas med att laga tusen matlådor då det ekar tomt i frysen!

Ha en fin söndagsnatt!



Hurra!!


Jag har ju glömt meddela er om att Sveriges befolkning har fått tillökning i form av världens sötaste lilla nya människa! På datumet 101019 valde han att lämna tryggheten och komma ut i ljuset! :) Vad underverket heter vet vi inte ännu men vad det än blir lär han bära upp namnet med bravur, hoho! Tusen gratulationer till de stolta föräldrarna Mange och Josse!!! Det gjorde ni alldeles utmärkt bra ;)

UPDATE: Han heter John! ;)

Här är godingen:








All lycka till er med den nya stjärnan i familjen!


Åt skogen me ré!


Så börjar ännu en helg vara slut. Att de alltid ska gå så fort! Men kan också bero på att jag jobbade fredagkvällen...
I går bussade vi (jag och Johannes) i alla fall iväg med fler klubbvänner för "säsongens" första danstävling i Lycksele! Det är så sjukt kul med hela atmosfären på danstävlingar - och inte minst att se de allra bästa dansarna tävla! :)

Tyvärr blev det ingen succé resultatmässigt för oss (även) denna gång... Det var skitkul och kändes ganska bra efter dansen i semifinalen men kändes mindre kul då vi inte fick dansa vidare i finalen... Oj, så besviken man kan bli..! Just då känns det som det är lika bra att lägga av och skita helt i tävlandet.
Men är väl bara att ta nya tag och tokträna för nästa tävling som går av stapeln i Luleå den 21 november!
Dessutom måste jag justera outfiten för att förhindra fler pinsamma rumpvisningar, haha! Ja, harreligen... ;)

Vi såg i alla fall glada ut innan dansen ;)






Efter en lång tävlingsdag och middag på Sibylla i Lycksele innan hemfärden till Skell skyndade jag direkt till Maria där tjejsen redan påbörjat förfesten med vin och godsaker. Blev också utgång på Allstarz men jag kände allt att jag var ganska trött efter dagen. Trevligt var det i alla fall då jag knappt minns senast jag "var ut" (men lååångt från lika trevligt som en danskväll!) ;)

Idag blev det kalasfika hos moster Gudrun som fyllde år igår - hurra, hurra! ;)
Sedan ikvällkommer snälla ma och pa hit med vinterdäcken från Norsjö så kan vi äntligen köra säkert på vägarna!

I veckan blir det en lagom arbetsvecka och förhoppningsvis lite dans däremellan.
Ha en fin söndagskväll!




Memories...


Ojoj, här haglar det inte inlägg..!

Kanske beror på att jag inte har så mycket nytt och spännande att komma med. Har roat mig hela helgen med foxkurs båda dagarna och dans i Piteå en kväll. I övrigt jobbar jag och står i så jag får tacka dansen som gör att jag kan roa mig på den lediga tiden :) Ska strax bege mig iväg för ännu ett kvällspass högst upp på lassa!

Tänkte kasta in ett klipp från Kurt innehållande något jag saknar något oerhört... Logdanserna!! Kom tillbaaaka! Alldeles för långt till sommarpremiärerna... ;)

Säsongsavslutning i Baggböle!



Sköt om er!

Kramar!

I do NOT like it!!


Tänk att jag glömmer vartenda år hur otroligt snabbt det går från att vara en fantastiskt fin, solig och härlig höstdag till att bli en kall, äcklig, irriterande och alldeles för tidig vinterdag!?
Nä, usch och fy! Ge dig av snö och håll dig undan si så där en minst 1-2 månader - TACK! :S

Jobbutsikt...





Fyyyy...!






Kanske blir att lindra snödeppen med dansträning ikväll..! Eller så blir det lathet i soffan till hockey ikväll då ännu en mysfredagskväll går bort för jobb imorgon! Dessutom har jag ont i armen efter influensavaccinering idag... staaackars jag! ;)

Tjongfjong!


Heelg!


Imorgon är det dags för mig att ta helg eftersom den riktiga helgen bestod av jobb för min del! Efter ännu en jobbhelg känns det otroligt skönt och välbehövligt! Fast då jobbar ju typ alla andra istället... :S
Det har ändå varit en grym helg då den tack och lov inte bara innehöll jobb utan även DANS!! Och mara dessutom! Fredagen bjöd på Blender och Zlips och lördagen på Shake och Sannex!
Såhär fick jag ihop det i helgen:

Fredag: Jobb 14.00-21.45, Dans 22.30-02.30
Lördag: Jobb 07.00(!)-15.30, Dans 20.00-02.30
Söndag: Sovmorgon till 11.00, Jobb 13.00-21.45

Snabbt som tusan gick dagarna i alla fall! Men nu tackar jag för att jag får vara ledig tre helger i rad då jag jobbat de senaste tre helgerna!

Nu börjar ögonen grusa sig och jag ska nog lyda kroppen och he mig isäng! Imorgon väntar en skööön sovmorgon - hoppas jag! ;)






Jabba Dabba Dooooooo!!!


Fick ett mycket trevligt konstaterande av chefen på lunchen idag:

- "Vi har diskuterat lite och kommit fram till att du får stanna en till schemaperiod, och mest troligt året ut, hos oss om du vill. Och då kommer vi lägga in dig på månadslön också."

Kan man tacka annat än JA till ett sådant erbjudande?! Don't think sååå!
Livet leker trots att jag är förkyld, det stormar ute och... nej, det var inte så mycket mer negativt än så ;)
Ibland är det skönt att glida på den berömda räkmackan..!



RSS 2.0