Jaså du!

Såhär skulle alltså vår bebbe se ut ;) Snygg, haha!
Testa här - mycket roligt!



Nu blir det nog snart dags att pysa från dumburken och sussa lite - börjar känns mig lite trött efter allt detta surfande ;)
Godnatt på er!

Helg igen!

Då var vi nyss hemkomna från Umeå och kortare hår har vi båda ;) Känns skönt att bli av med en del hår och jag känner mig väldigt nöjd! Fast det gör man ju för det mesta när man kommer från Marlene, hehe! Hon tog väl 10-15 cm på längden så det blev lite skillnad! Jag gjorde lite brownies till henne i morse och tog med bara för att hon är så bra - så här blev dem :) Presenttips om man inte vet vad man ska ge till någon!

  

Och här är resultatet från idag! Sedan blev det lyxmat på Frasses ;) Länge sedan jag åt där!

Före:

 

Under:

 

Efter:

  <--- sommarkorta frillor ;)

  

Ha en myspys fredagkväll allihopa!

Kramar!


Vinden sinar och lugnet återfinns i schtaan...

Åh, så u n d e r b a r t skönt att ha gjort sista praktikdagen idag! Inte för att jag längtat därifrån men ändå :)

Idag fick vi middagsgäster i form av Johannes och Matte och det blev chili/fetaostbiffar med hemmagjord klyftpotatis och tzatziki! Enkelt och mumsigt - tycker jag i alla fall ;)
Sedan hade jag styrelsemöte i Örviken och jag måste säga att vi var otroligt effektiva idag! Många bra och kloka beslut tog vi och hann samtidigt med det sedvanliga skitsnacket utimellan, hehe!

Och jag toklängtar till imorgon! Kl. 14.15 blir det cut cut i frillan! Och förändring vill jag ha - det blir nog en aning kortare har jag nog bestämt mig för nu :) Sedan i helgen är det inplanerat barnvakt/flytthjälp hos Sara och Erik på lördag och på kvällen styr vi mot Norsjö-town där vi övernattar för att sedan kaninhoppa på söndag (eller jag i alla fall - Marcus hamnar nog på någon fotbollsmatch istället, hehe)! Hoppas vädret blir vad som lovats i helgen nu :)

Nej, nu är det nattinatt så jag hinner med lite plugg imorgon innan Umeå! Och en liiten sovmorgon ska jag nog unna mig också ;)



Kramar!

Jordens undergång...

... ja, jag tror bestämt den kommer inträffa snart som det låter och ser ut ute! :O
Blåser, regnar och har sig - hur ska detta sluta? Skull visst vara typ 25+ i temp i helgen - det ser jag fram emot! :D
Något jag också ser fram emot är klippning i Umeå på fredag! Marlene here we come ;)



Har just gjort sådana här godingar till de snälla sköterskorna på Höken att bjuda på imorgon! Oj, vad snabbt 5 veckor gick! Idag gjorde jag klart min informationsuppgift också så nu ääär det verkligen "bara" tentaplugg kvar...



Marcus är duktig och spelar sommarens första Korpen-match ikväll men jag ska nog göra ett ryck och röja bort allt jag ligger efter med! Typ lite städning, kassörsjobb (!), plugg och annat nödvändigt!
"Min tant" på A-torp har också önskat att få putsat fönster nu då gatorna är sopade så jag ska snart ringa till henne också och boka in en träff :)

Kramar!



Wow

Ja, vissa dagar är man duktigare än vanligt! Jag är tyyyp klar med min sista praktikuppgift nu... Jag ska göra det sista imorgon tänkte jag - känns sköönt! Bara tentan att rikta in sig på nu :S

Idag var en lite jobbig men trevlig dag! Det var rätt intressant att vara med i studien på lassa men jag var tröööött sedan av att ha stigit upp så tidigt så det blev en liten tupplur där ett tag ;) Jag ringde till praktiken efter jag varit på lassa och hörde om det var okej att jag var hemma och skrev på arbetet idag och det gick bara fint! Jag hade dessutom sällskap under plugget - hon var så söt idag :)



Sedan det andra duktiga var att vi tog oss en joggingtur runt broarna - första på typ flera månader? Gick rätt bra i alla fall... Sedan blev jag lurad till dansklubben även ikväll ;) Så jag känner mig på topp idag! Men imorgon är väl stressen här igen antar jag... Jaja, nu är det bara 2 dagar kvar på praktiken i alla fall!!! Letar om jag hittar något gott att baka som tack - kanske någon av dessa godsaker :)


  

Idag blev det bra mattematik tycker jag :)

 +  +
 =  

Nu ska jag söka vidare på Spotify som jag fått av Johannes :D Nice program!
Hadé gött inatt!

Kramar!

Jasijasi



Mmmm - perfekt sätt att avsluta en danskväll på ;) Ja, jag var faktiskt så dum att fara och dansa trots att jag skulle ha skrivit stenhårt på min praktikuppgift! Det får bli imorgon då!
Ikväll blir det nog inte mycket gjort eftersom jag måste krypa isäng tidigt... Ska vara på lassa 06.15 imorgon - blää! Jag ångrar mig att jag gick med på att vara med i den här trycksårsstudien - men någonting kanske man kan lära sig av det...

Pust - det ska alltid vara så här i slutet av terminen och innan tenta! Och det blir ju inte bättre av att träffa alla uppstressade klasskompisar heller! Känns som det är dags att toookplugga :S

Och massa annat har jag också på min göra-lista men jag får iinget gjort just nu!

Aja - godnatt på er! Kramar!

Sunday sunday

Godmorgon!
Nu har vi sakta vaknat till efter gårkvällen som för övrigt var superduperskoj! Första besöket blev på CarlViktor innan vi drog vidare. Dumma vakter släppte inte in 21-åringarna på Station (eller inte jag i alla fall) så det blev Balzac som vanligt. Där tog vi ett snack med Gert Fylking men i övrigt var stället tråkigt som vanligt så vi styrde mot O'learys! Där var det nog mest drag i stan och det var klart bästa stället under kvällen ;) Här kommer lite bilder från kvällen!

  <--- kvällens outfits!
   
  
  <--- HAHA!
 <--- och sällskap fick vi med hem ;)

Nu ska jag snart rycka upp mig och dra iväg på praktik.
Hade väl varit lite mysigare att vara hemma idag men that´s life ;)


Kramar!

Yeah!

Vi säger bara det - Gert Fylking!!!!



Skäggig och trevlig karl ;)

God natt! Kraaaamar!

Från det ena till det andra...

Jag funderar och funderar hur jag vill ha det...
Vi ska nämligen till Mallan och frisera oss på fredag och jag känner mig rätt less på mitt långa hår och vill ha lite förändring så... jag är som sugen på korta av det en aning!
Vad tror ni? Rösta ja eller nej vetja ;)

 <--- Okej, inte riktigt så kort men typ!
 <--- Eller hellre typ så kanske?

Jaja... en vecka kvar att fundera i alla fall! Lär väl ångra mig hur det än blir - man vill ju alltid ha det man inte har ;)
Men jag litar fullt på Marlene!

Bloggilogg

Ser ju nästan ut som en riktig bloggerska med kaffe och hårddisk ;)



Vi fick oss en härlig åktur på inlinesen i solen tidigare idag och hann träffa på massa kändisar! På stan sprang Maria på oss - hon och Gurre var i shoppingsvängen - och sedan träffade vi Anna, Anders, Lias och Emma som glassade runt på stan! Ovanligt men trevligt att stöta på dem här - senast vi träffade Emma var ju inte så länge sedan men ett antal mil bort :) Sedan rullade vi till moster och company på Anderstorp! Alltid lika kul att träffa dem - och den som förändras mest är nog lill-Linn som bara blir sötare och sötare ;) 

Ikväll verkar det bli en ta-det-lugnt-kväll trots Marias lockande erbjudande ;) Blir kanske att hitta på något sköj imorgon istället! På dagen imorgon ska jag vara på Solbacken och visa upp lite hoppning med ninerna - så kom och kolla lite vetja ;) På söndag ska jag praktisera kväll, 14.00-21.30. Men det blir säkert att gå hem tidigare skulle jag tro, hehe!

Kramar!

Vilket liv...

Idag blev det en kortdag - skönt! Min handledare var inte på plats idag så det var nog bäst att jag gick hem lite tidigare än att gå runt där och inte veta vad jag kan göra! Snart ska jag sätta igång och jobba hårt med praktikuppgiften som är kvar också! Jag är nog rätt klar med den som ska in först så nu känner jag mig liite lugnare ;)

Marcus hade också hunnit hem och tydligen har han laddare kommit till hans "tränings-GPS" så vi ska ta rullskridskorna in och hämta den! Så jäkla skönt att åka då det är sådant här goväder :)

Något jag funderar mycket på då jag är på äldreboende är att många inte har särskilt mycket till liv (i alla fall enligt min uppfattning). Tänk att sitta i sin lägenhet och det enda som hörs är sina egna tankar som studsar mellan väggarna. Jag tror det är väldigt svårt att undvika bli hypokondriker om man inte redan är det. "Ja, nu fick jag nog ont i tån tror jag - kan jag få en tablett?", "Jag är trött - har jag blodbrist eller cancer?", "Jo, jag har nog lite ont i huvudet också" osv.
Självklart finns det de som har en riktig livskvalitet också men de är få...
De flesta tar sig inte ut från boendet själv och får som mest hjälp ut till utegården att sitta i solen en stund. Men hur stimulerande är det?
Jag hoppas verkligen inte att jag själv eller någon jag känner väl kommer behöva bo på ett ålderdomshem - hemskt att behöva tänka så men så är det! Jag tänker klara mig hemma och vara pigg och allert tills jag kolavippar! Ja, man kan ju i alla fall säga det nu ;)

 eller     ?
<----- Marcus?

Kramar!

Pust och...

... oj, vad kul det var ikväll! Ont i fötterna, nära kramp i vaderna och dansrus i kroppen - så som det ska vara ;)

God natt vänner!

Testing testing

Nu har jag skaffat ett Youtubekonto och tänkte kanske lägga upp något klipp ibland :)
Jag testar med ett klipp fpå de söta björnungarna från djurparken i Borås! Hoppas det fungerar :)



Ikväll blir det dans på Rotan där det är säsongsavslutning med Blender! Och som vanligt blir det nog att fara utan Marcus. Kom på att jag hade tänkt fråga Maria! Måste göra det nu! Annars är säkert Johannes på som vanligt :)

Kramar!

*mmmm*









Godnattkramar!

Suck...

Usch, vad trist det är att skriva uppsatser - men det måste göras! Ska försöka bli klar med skoluppgifterna snart så jag kan plugga inför tentan!

Idag fick jag en bra nyhet för övrigt! Jag ska få inskolas på Höken (där jag praktiserar nu) och jobba lite under de 4 veckor jag var utan jobb i början av sommaren :D Känns skönt! Hoppas jag får hanska mycket jobb bara - ska nog få schema nästa vecka!
Så då blir det 4 veckor på Hökens äldreboende och sedan ca 4 veckor på förlossningen = snacka om kontraster ;)


Snart ska jag fara och dansa av mig lite - kan behövas efter plugg :) Marcus jobbar över idag men visste inte riktigt hur länge... Lika bra att jag far och dansar loss lite då, hehe!

En annan sak jag tänkt på idag är att det är mindre än 3 veckor till "sommarlov"!!! Gaah, vad snabbt det går! :O
Ha en fin tisdagkväll!

Kramar!

Sommar och solvarma dagar!

Tror bestämt vi tog med oss sommaren från Borås hit upp - tusan så skönt det varit idag! Synd bara att man tillbringat nästan hela dagen inne :/



Jag hade mittbedömning idag och det gick fin fint! Jag har faktiskt inte varit så trött idag som jag trodde att jag skulle vara! Det enda som känns tröttsamt just nu är att jag känner att jag borde vara klar med mina skoluppgifter snart :S Måste skynda på!

Nu ska jag köra och hämta ninerna hos stackars kaninvakt som varit tvungen att sköta de små liven nästan en hel vecka - hoppas de varit snälla ;) Sedan kommer mor och bror förbi en sväng ikväll!

Kramar!

På väg hemåt...

Ja, då börjar den här mysiga helgen ta slut...

För tillfället kör vi på E4:an utmed Vättern och solen steker - underbart vackert! Och det är hett i bilen! Vi beräknar att vara hemma efter midnatt någongång beroende på hur många pauser vi tar... Känns inte riktigt lika kul att köra norrut som söderut måste jag säga!

Igår gick vi i alla fall på stan igen fram till fotbollen började. Det blev en klar vinst till Elfsborg med 4-0. Några kända namn var det i alla fall - både Anders Svensson och Teddy Lucic spelar i laget. Dessutom satt Stefan i Stefan och Krister på vår bänkrad :)
På kvällen blev det Eurovision med gänget! Jag måste skryta lite med att jag tippade rätt på vilket land som skulle vinna ;) Det var helt klart rätt låt som vann i år tycker jag! I övrigt tycker jag det var den bästa tävlingen på läänge - många bra låtar!

 

Sommaren är verkligen här i Borås! Vill inte hem till kylan...blä.
   

    
 

Okej, nu är vi inte längre vid Vättern - tog ett tag att ladda upp detta ;) Nu har vi ca 16 mil kvar till Stockholm och snart är det nog dags för bensträckare och förarbyte!
Avslutar det här inlägget - och den här helgen med en bild på mig med mina snygga kusiner! Tack för helgen :)



Kramar!

Fredagen

Igår blev det som jag skrev både djurparken och stan för mig och Marcus! Massa söta djurungar och tokiga apor ;) Tyvärr var det lite blåsigt och halvkallt trots att solen sken men det var mucket mysigt! På stan köpte jag bara ett par shorts och Marcus fyndade också lite! Sedan mötte Stina upp oss på Knalleland och vi gjorde lite handling inför kvällen :)

  

På kvällen bjöds vi först på underbart god middag tillverkad av Katta! Sedan umgicks vi här ett tag innan vi promenerade ner till Boråsparken! Tyvärr kom vi så precis att vi bara fick se Arvingarna en gång och de andra två gånger men det var bra som vanligt! Den nya killen i Barbados ägde ;)

  

Kvällen var som sagt superduper - kommer kanske lite fler bilder sen!

Nu ska jag och Marcus ge oss ut i solen och traska ner på stan igen. Jocke kom med den brilijanta idén att fara på fotboll så kl. 16.00 blir det att se IF Elfsborg - Halmstads BK på Borås Arena :)
Och ikväll blir det hemmamys med lite vin, snack och Eurovisionfinal - hejja Malena!!

Kramar!

Lovely morning

Idag verkar det bli en fin dag! Katta och Stina är på jobb respektive praktik idag så vi får roa oss själva :)
Det blir nog djurparken och stan med shopping om jag får rösta iaf ;)
Och ikväll blir det party med Arvingarna, Barbados och CC and LEE!



Ha en bra dag!

Kramar!

Stockholm by morning

Och bilen rullar...

För tillfället har vi ca 18 mil kvar till Borås! Enligt GPS:en ska vi vara där 19.04.
Allt blir grönare och grönare och finare ju längre vi kommer :)
Det var kul att köra E4:an genom Stockholm istället för att vika av inåt på E20 så fick vi se en annan väg och checka läget där och testa trafiken - men det gick lugna puckar!

   

Om någon tycker vi varit långsamma så passerade vi Södertälje och hälsade på Emma och käkade lunch på stan! Det var supernajs :D Har ju varit så dålig och aldrig hälsat på henne så nu blev det äntligen av - verkar vara en mysig stad (eller stadsdel som Marcus trodde, hihi)! Det måste göras om!

   

De é la gött!

Kramar!

Morsning!

Vi var inte riktigt lika snabbt iväg som vi tänkt från S-vall men kl.08.00 kom vi iväg iaf så nu rullar vi :)

Solen är på vår sida idag och vi har fått frulle i magen - så bra att vi tog med mat hemifrån! Men kaffe bjöd hemmet på!
Det gick bara fint att sova för 175 kr/pers - kanske liiite liten säng för två bara! Vi försökte ställa ihop de två sängar som fanns men då föll benen av på sängen, haha! Så vi fick trängas lite istället :)

Här är lite bilder från vandrarhemmet:

   <--IKEA-inredning? Not ;)
 

Nyss var vi tvugna att göra en bensträckarpaus - vi såg nämligen ett berg som måste bestigas! Jobbigt var det och stormigt var det - men det var fin utsikt och bra morgonjympa i alla fall ;)

  
 

Nu blev det mycket kort på en gång!
Vi har ca 8 mil till Gävle nu så där blir det tankning också kan vi räkna ut hur mycket bränsle Toyan har dragit - tror inte det är så mycket!

Kramar!

Sundsvall - check!

Ja, då var vi på plats i Sundsvall som planerat :)
Det blev jag som chaufförade hela vägen så det blev inget inlägg under tiden!
Vägen hit kan väl sammanfattas:

- musik
- sovande Marcus
- järnvägsbygge bredvid E4:an
- lite duggregn
- fotografering samtidigt som körning :P
- härlig E4
- ovanliga hastighetsskyltar
- Hi-tech i Toyan
- några väglusar
- Skuleberg och Höga Kusten
- bensträck i Ö-vik
- vandrarhem med vingliga IKEA-sängar ;)

Blä - hade ju tänkt lägga upp massa roliga bilder men internet gick segare än i stugan här så de får väl komma imorgon då vi startat färden till bättre anslutningsområden ;)

Här kommer bilder från dagen:

   
    



Godnatt allihopa!


Shop n'til you drop!

Nu har jag "investerat" i lite sommarkläder inför Boråsresan - för visst får vi väl sol? ;)
Pratade med Stina idag och då blev jag ännu mer peppad :D
Nej nu ska jag fortsätta med att äta, tvätta och packa! Efter det blir det att fara och daansa :)

 

Kramar!


Tvättatvätta

Nyss har jag....... tvättat Toyan - tadaa! :) Så nu är hon ännu mer redo för att flyga oss söderut på onsdag!



Jag längtar! Blir så vi kör till Sundsvall onsdagkväll och sover på billigt vandrarhem för att sedan köra vidare på torsdagmorgon för att vara framme någongång på eftermiddagen! Det var så länge sedan och ska bli så himla roligt med en biltripp - bara vi två ;)

Och jag har tänkt vara så himla duktig på att plugga under resans gång - *optimist*! Dessutom kommer jag blogga under tiden och visa var vi är eftersom vi fixat internet till bilen - lyxigt!
Och det är fixat med kaninvakt också. Tur det finns snälla människor!

Ungefär så här blir det nog - ska fråga vägexperten Stina som kan vägen med ögonbindel ;)


Nu känner jag behovet av att duschiluscha så... tjingtjong och nattifnatt!

Kramar!

Grått idag...

... men dansen igår var UNDERBAR!

Nu kör vi till Ljusvattnet! :)

Kramar!

Burr!

Huvva vad kallt det är här inne - måste stänga balkongdörren tror jag! Marcus jobbar på med datorer och sådant på golvet så han håller då värmen verkar det som ;)

Idag blev det lunch på Wayne's med Johannes, Sara, Erik och Melvin! Så himla stor han blir - och söt som socker :) Gött var det som vanligt också - det blev kycklingsallad för mig del! Wayne's är då utan tvekan babyhängarplacet! Alltid massa söta bebbar där vid lunchtid :)

Skönt med helg snart för övrigt! För tillfället ser planerna ut som följer:

Fredag: Praktik och sen DAAANS i Ersboda till Shake!
Lördag: Sarakalas i Ljusvattnet!
Söndag: Ev. besöka vårmässan eller kanske Norsjö och hämta Volvon (som tydligen är firrad nu)?

Aja - god natt alla goda!

Kramar!

Extreme food makeover

Före:                 Efter:
 

Före:                  Efter:
 

Och sås försökte jag mig också på... Brukar sällan sluta lyckat när jag ska komponera ihop egen sås men den här gick då äta i alla fall :) Antar att jag måste uppnå mamma/mormorålder innan jag får samma såskompetens som dem ;)



Så nu har Marcus middagen serverad i kylen då jag praktiserar ikväll - lagom hemmafruig jag känner mig ;)

 <--- Varsågod honey!

Nu har jag då gjort något värt idag i alla fall! Och en skön morgonpromenad har jag hunnit med också :) Kanske ska fara in mot stan snart så jag hinner kika lite innan jag börjar kl.14.00! Tror det får bli så - det är ju så skönt ute :) Däremot är det inte skönt på kvällarna! Kom sommar kom!

 <--- Alldeles för kallt!

T(j)ingeling och ha en bra dag! Kramar!

Hus...

Jäklarns vad sugen man blir på att köpa hus när man ser någon annan som gjort det! Tror det kommer bli underbart fint då Anton och Anette är "klara" med placet! Jag börjar direkt fantisera hur mitt hus skulle kunna se ut och hur man skulle inreda det :) Drömmar...

Imorgon går jag kväll så jag funderar om jag ska plugga eller vara duktig och laga lite matlådor/baka... Hm, får se hur det blir! Kanske blir något roligt blogginlägg om jag får tråkigt ;)

Blä - nu luktar det ingrodd cigarettrök här! Marcus hittade någon dator i grovsoporna som han testar och den lär ha stått hon någon riktig storrökare för det stinker när den startas! Han är allt bra duktig på det här med datorer sötnosen min! Avrundar dagen med en sötnosbild :) God natt!


Regn och rusk!

Ja huvva för vädret! Så idag blev det impulshandling för mig på lunchen! Inte vanligt mig - jag vet - men det är först sådana här dagar jag inser att jag måste ha regnkläder! Dessutom tror jag inte jag har ägt regnkläder sedan någon gång vid 10-årsåldern skulle jag tippa... Plus att den kanske behövs nästa helg också då vi ska ner till regnblåspissväder-Borås - det är i alla fall min erfarenhet av staden ;)

Finstädad hall?
   <--- Titta vad smart man kan göra :)

Efter middagen ska vi till Bergsbyn och hälsa på Anton och Anette i nyhuset! Marcus skulle fixa med någon dator och det skulle inte ta så länge - men det vet man ju hur det slutar ;) Middagen blir nog för övrigt typ gröt eller något - snacka om loj jag blivit med matlagningen! Skärpning Lindabinda!

Kramar!

Cut, cut, cut!

Sådärja - nu var en klipptid bokad hos kära Marlene! Känns som det behövs nu både för mig och Marcus så det ser jag fram emot :)

Ikväll blir det att fara och dansa - i alla fall för mig! Marcus har som tappat sugen tror jag - men Johannes verkar ska med :) Värsta sammanträffandet för övrigt! Det var nämligen min handledares son som dömde oss på tävlingen i helgen - världen (okej, Sverige i alla fall) är litet!

Se vad busan växer! Men omöjlig att ta fina bilder på!

 

Idag blev det snabbmiddag bestående av hamburgare med något nytt GI-bröd från Korvbrödsbagarn! Göttigött! Jag har hittat massa bra recept så jag måste prova baka eget bröd någon gång och göra egna burgare också! Känns som rätt bra mat då ;)



Mot dansklubben! Ha en najs kväll!

Kramar!

OOOOoooaaah!

I'm a terminator!!! Woooaaoooh!


Duktig... jag! (pikad Jennypenny:P )

Alltså, jag kom fram till att jag måste vara skicklig just nu. Satte mig just för att söka en vetenskaplig artikel till mitt palliativskolarbete - och så hittar jag en direkt! Halleluja! Men kan den verkligen vara vetenskapligt korrekt och är den relevant? Får nog kolla upp det ordentligt :)

För det andra så gick opponent/respondentskapet najs idag! Hade typ lagt ner inte så jättemycket tid på min uppsats men den gillades tydligen rätt bra ändå :) Och sedan hade jag ju så snäll opponent också, hehe!

På praktiken fick jag jobba på själv fram till lunch innan jag for på skolan eftersom min handledare inte var på plats idag så jag fick vara helt självständig - hä tyck ja om :)

Sedan blev det massa matlådor idag - och tvättar gör jag också! Hur ska detta sluta?
Skämt åsido - ibland måste man ju få känna sig duktig också!

Kramar!

Kan man tänka sig!

Ja, det är otroligt men sant - vi vann idag på buggen! Hade aldrig trott det men jag måste erkänna att det kändes väldigt roligt :) Och det som känns mest kul var att alla domare var eniga i beslutet, hihi!

Extradansen var också jättekul! Det gick till så att alla anmälda lottades ihop i par (blev 28 par) och delades upp i fyra heat. Sedan gick man vidare till kvarts-, semi- och final. De som gått vidare lottades om så man fick nya partners hela tiden Jag kom fram till semi men där blev det stopp för mig... Men det var sköj att dansa med olika varje gång! Det här måste vi testa någon fler gång!

   :)

By the way - otroligt vad folk slänger saker...Snacka om fynd man kan göra i grovsophögarna ute nu! Den här hittade Marcus och Johan idag utanför vår dörr! Funkar perfekt! Och Marcus som hade tänkt köpa en platt - check! ;)



Imorgon är det back to praktik och slut på den här trevliga långhelgen!
Godnattkramar!

Huga

Morsning korsning!
Vad har jag gett mig in på egentligen? Idag är det KM och jag och Johannes ska buggtävla - huvva! Men det blir säkert kul ;)

Igår var jag i Ursviken och sålde fika med kaninklubben på den årliga hundutställningen och det gav som vanligt mycket förtjänst till klubbkassan :) Ett plus var att jag som vanligt fick sköta hamburgergrillningen så jag fick stå ute i den underbara solen! Senare under dagen kom Marcus, Johan och Johannes förbi och hälsade på och handlade lite av oss också!
Igår kväll var det avslutningsfest för dansklubben i Bureå så jag, Maria och Johannes for dit och dansade loss till Expanders som spelade! Det var najs! :)

Solresultat :)


Valoborgsmässoafton var vi som sagt hos Johannes! Gomat, mys och trevligheter :) Men inte en enda raket och inte en enda majbrasa - dåligt av oss! Blev inte många bilder men ungefär såhär såg det ut!

  

Nu blir det frulle - sen DANS! Och solen skiner :D

Kramar!


RSS 2.0