Linn 2 år!!


Ikväll bjöds vi som sagt på kalasfika hos Världens Sötaste tvååring Linn! Med de blåaste ögonen ;) Tänk att tiden går så snabbt... Sötkusin!
Blev dock en lite snabbis för mig då jag fick skynda iväg till dansträningen...!



Springer så snabbt så hon blir genomskinlig!







Svampbob! :)





Lite klurigt det här med blåsteknik!


KM


Här är lite bilder från KM:et förra helgen! Tyvärr fanns ingen film då jag och Johannes tävlade eller stod på pallen men det kan väl dyka upp senare det med... ;)

En klämcheck låt för lite buggkänsla ;)



Bugg Vuxen med Johannes






Extradansen med Micke






Ikväll blir det 2-årskalas hos Linn! Stortjejen! :)
Sedan blir det dansträning för fulla muggar! Ikväll ska Micke få oss att svettas - blir grrrejt! Känns som vi måste ligga i hårdträning och vara lite mer seriösa med träningen för att komma i tävlingsform inför första tävlingen för i höst som är den 24 oktober i Lycksele - yeah!

Gnuss å kram!

Höstfärger


Hösten är allt bra underbar va? Kyligt väder så man får klä sig lite extra mysigt, ljuvliga färger och tillfälle att mysa med värmeljus på kvällarna... Däremot är jag alldeles för dålig att ta vara på den! Idag tog jag tag i saken och drog ut i hörstsolen med kameran över axeln. Sedan en härlig lunch/snacksstund med Maria vid älvskanten - lovely!
























God dag familjen and! Alltid lika gästvänliga ;)











Härligt med älvsstäder!














Nu har jag sovit någon timma, fått middagen serverad och ska strax pallra mig iväg mot dansklubben för träning ledd av Micke innan jag ska iväg mot lasarettet för jobbnatt 1 av 2! :)

Förresten har jag ju inte nämnt att det var Klubbmästerskap på dansklubben i söndags! Det var en mycket trevlig och lyckad dag där resultaten blev finfina ;) I Vuxenklassen kom jag och Johannes 2:a och i Extradansen blev jag och Micke 1:a - wihoo! :) Extradansen innebär att paren lottas ihop och sedan för varje omgång lottas paren om igen så man får dansa med olika partners! Jag har inga bilder från tillställningen, tyvärr, men det kanske dyker upp senare :)

Ha en trevlig kväll och vecka!


Busted!


Happ, här hade vi ännu ett bildbevis av helgens nöje... ;) 


Girlyparty!


I lördags var det dags för ännu en tjejfest som jag äntligen kunde delta på!
Jag, Jeffe, Hilda och Anette samlades at Jeffes place där vi fick avnjuta Thaisoppa med bröd - höstmysigt värre! Sedan blev det tjejsnack, snacks, drinkies och inte minst Mettes imponerande efterrättsverk innan vi styrde klackarna mot S8 och tillslut ett besök på Allstars - för min del i alla fall! ;)
Tack för en superkväll tjejer!! :-*













Tjejtårta eller vad!? ;)
















Hä måst vi göra om snart, girlies! ;)
Kan dock säga att det inte är någon höjdare att traska hem en sådär 2 kilometer i klackskor om man inte går med sådana varje dag... Ouch - it hurts, hoho! Men så skönt det är att dunsa ner i sängen efteråt!

Have a nice eeeve!

Kramar!

Endorfinerna flödar!


Så var jag hemma efter en totalt fantastiskt underbar dansmara i Ö-vik...!! Det var jag och Maria som, i fredags, gasade med Jettan söderut för denna härliga helg! Fredagen går nästan inte beskriva - så bra var den... Men jag kan inte förstå hur dryga 8 timmar dans kan gå så FORT!? ;) Jag fortsätter som alltid att förvånas hur det kan finnas så otroligt många fantastiska danskillar runt om i Sverige!! Jag känner mig så otroligt glad och lyckligt lottat som kan uppleva detta lika fantastiska nöje - flera gånger i månaden! :) Dundernöjda efter kvällen la vi oss i våra sängar på Park Hotell där vi hade bokat rum. Vi hade planerat att köra hem direkt efter dansen på lördagen men det vi inte tänkt på var att vi var tvugna att checka ut kl. 12 och därmed måsta tillbringa hela dagen på stan och dessutom göra oss klara för kommande dans redan på morgonen - smarta! Not...
Som tur var fick vi erbjudande om sängplatser i ett vandrarhem för lördagnatten som vi beslutade oss att ta. Hur fint som helst var det vandrarhemmet och det blir absolut boende där nästa mara! :)
Lördagens danskväll kunde tyvärr inte toppa fredagens (mest pga musiken) men får ändå 7 av 10 toasters av mig!
Att bege sig hemåt efter en sådan här kväll är riktigt, riktigt tungt...! Måste ju vara det att endorfinhalten hålls på en ständigt skyhög nivå under hela helgen - inte konstigt man känner sig lite deppad rent utav...

Såhär någon dag efter allt tagit slut är danssugen nästan olidligt! Jag tröstar mig med att titta på alla härliga bilder som fotats under helgen och så är det ju trots allt dans på klubben imorgon! Om jag inte blir utkallad på jobb såklart ;)
Här är lite bilder för att ge er en känsla hur det var där nere på underbaraste Ö-viksmaran!!

Här finns en massa dunderfina bilder från en duktig fotograf:

http://picasaweb.google.com/sander.taats/20100910Oviksmaran?authkey=Gv1sRgCJbYv-TVtPepswE#5516251023493890130























Ja, det är tur det finns en massa människor som förevigar dessa danskvällar - och dessutom är snabba att publicera dem på Facebook!
Nu blev det mest mysfoxbilder - men det är ju något speciellt med det alltså... ;)
Jag skickar ut ett gigantiskt TACK till alla underbara männsikor jag fått dansa med i helgen (om nu någon av dem skulle se detta)!  

Nu ska jag nog ta en liten prommis innan kvällsjobbet för att pigga upp min tröööötta danshjärna, hehe!
Ha en fin dag vänner!







Uppladdning...


Underbart underbar avslutningsdanskväll i Baggböle igår till Blender!!! Nu väntar bara ett nattpass på medicin 3 - sen smäller det!!!... :)


FREDAG KL. 19-03


LÖRDAG KL. 19-03


Idolmys!


Ikväll är det äntligen dags för premiär av bästprogrammet - IDOL! Alltid lika kul och underhållande ;) Så nu blir det strax idolmys tillsammans med popcorn, nybakta hallonmuffins och besök!
Jag hoppar till och med över dansen på klubben ikväll, IDOL till ära, hoho... Men imorgon blir det säsongsavslutning i Baggböle till Blender - då tusan ska det dansas!! :)

Här är receptet:


50 gram margarin/smör
1,5 dl socker
1 stort ägg
1 dl crème fraiche
2,5 dl dinkelmjöl
1 tsk bakpulver
1,5 tsk vaniljsocker
3 dl frusna/färska hallon

Vispa ihop margarin och socker med elvisp. Tillsätt ägg och crème fraiche och vispa mer. Blanda i de torra ingredienserna och rör till en jämn smet. Rör försiktigt i bären och fyll stora muffinsformar till ca 2/3.
Grädda 12-15 minuter i 200 grader.







Kräftfest!


Äntligen blev det dags för den årliga hösthöjdpunkten i sommarstugan - Kräftfesten! Upplägget såg ut ungefär som det brukar; mat i mängder, närmare 30 glada gäster, uppdukning i förrådet, dans, grillning och raketer såklart! ;)
Vi körde dit redan på fredag eftermiddag för att landa och förbereda inför festen. Vid 15-tiden på lördagen började alla gäster trilla in och vi hann snicksnacka lite innan det var dags för middagen! 
















Middagsmenyn innehöll även i år en heeeel del annat än bara kräftor, som ju det egentliga mattemat var! ;)
Jag talar nog inte bara för mig själv när jag nämner orden hurgodmatsomhelst och proppmätt! :P

     









Vår musikunderhållning i form av coolaste Klas "kungenavsyntochunderhållning" och hans andra halva Marta, haha! Bästa :)













Efter huvudrätterna gjorde vi en matpaus och tog lite frisk luft, toapauser och påfyllning av glasen innan det blev dags för efterrätt i form av kladdkaka à la Linda och Josse! Smarrigt värre - och inte blev man mindre mätt av det kan jag lova...!























Efter allt ätande blev det mer av ett dansgolv inne i förrådet - som det brukar bli ;) Vi kunde nog allt behöva göra av med lite energi efter all mat och oj vad det dansades! I like it a loooot! Någon gång har vi pratat om att man kunde anordna en dans med liveband där inne i förrådet... Den tanken tål att funderas mer på ;)











Något mysigare än att sitta vid elden en sen höstkväll i stugan är svårt att komma på och såklart utnyttjade vi den möjligheten även i år - mysipyys!
en tyvärr tog den dundertrevliga kvällen slut alldeles för snabbt som vanligt...



   













Dagen efter vaknade vi alla upp i våra varma sängar - förrutom Johannes som tyckte det var för livat i stugan så han lade sig och sov på studsmattan i nattmörkret - toker! ;)
Dagen startade med megafrukost till alla övernattningsgäster och sedan fortsatte dagen med totalt slappande och uppätning av diverse rester från dagen innan :)








Det går verkligen snabbt när man har roligt och jag längtar redan till nästa års fest!
Tack alla som kom - ni gjorde helgen så bra som den blev :)

Nu börjar det vara dags att krypa isäng för att vara redo om jobbet vill ha mig tidigt imorgon ;) Med tanke på att det blev 50 arbetstimmar förra veckan skulle det vara lite skönt om den kommande veckan blir lite lugnare! Troligen blir det att inskola sig på medicin 6 i veckan och så har jag ett möte med personalspecialisterna angående något bemanningssystem - annars har jag inga pass inbokade så länge!

Hoppas ni haft en lika trevlig helg som jag!
Sussa sött :)



RSS 2.0