Nyårsafton 2011/2012!


Okej, nu kommer ju det här i lite fel ordning alltså... Har ju inte publicerat några julbilder ännu men tänkte få tag i lite fler bilder först så snaaart kanske ;)

Här kommer istället en resumé av nyårsafton som i år firades hemma hos fina faster Lilians place i Norsjö! Jag jobbade till kl. 15 på dagen så det blev att stressfixa sig och störta direkt in på förrätten för oss, hehe...

Det är alltid lika underbart att få möjligheten att fira tillsammans med vår sköna släkt och jag tror jag uppskattar det mer och mer för varje gång!
Som vanligt blev det god mat fixad av faster herself, snacks, raketer, Grevinnan och betjänten, raketer, tal av Mr.Malmsjö, bubbel i glasen och ännu mer raketer! :)
Wonderful!

Kvällen till ära fick jag inviga mitt nya kameraobjektiv jag fick av älskling-Marcus i julklapp! Dock är jag inte haj på alla funktioner än så det blev lite suddigt här och där men ljussättningen blir ju myspys ;)
Här är bildbevisen:






























Mödrar och döttrar







5 av 6 syskon

































RrrrrrinG, klocka RrringG!









GOTT NYTT ÅR ALLA MINA VÄNNER!!

Det här kommer bli ett grrrymt år! Jag lovar! :)

Dagen efter vaknade vi upp till ljuv musik i form av Streaplers hemma hos ma och pa och sedan blev det mys för alla slantar - heela dagen! Kan man annat än njuta när man får en sådan här mysfrunch av ens kära mor? Nä!










Nu får ni fortsätta ha ett alldeles förträffligt trettondagsaftonsfirande hur, om och vart ni än ska fira det!

Kramar! :)



RSS 2.0